Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano
pred 22 minutami je Slivka napisal:

Lahko eno osebno vprašanje: in koliko krat si ti tako naglo pospešil?

Najprej, zakaj sem podal podatke o pospeških. Swift s težo 800 kg in 101 HP, Polo s težo 1000 kg in 125 HP in Mazda s težo 1450 kg in 186 HP. Korelacija je ta, da se avtom veča moč in teža, pospešek pa ostaja enak. Moja Mazda je še nova, nima še 2000 km, zato je nisem še vrtel čez 4000, podatek o pospešku tako ni iz "prve roke". Sem pa z ostalima dvema pred mnogimi leti veselo pospeševal. 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je mazdaman napisal:

Kot sem napisal 137 km bo imel 2,5 motor od junija 2024, X Motor pa ostaja kakršen je.

Lahko navedeš vir?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Mazda CX-30 bi mogla imet v osnovi 186 HP. Zakaj?

Imel sem Suzuki Swift GTI, pospešek 8,6s;

Imel sem VW Polo GTI 6N2, pospešek 8,7s;

Imam CX-30 X, pospešek 8,7s.

🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Sem dobil odgovor od uradnega prodajalca. Samo oprema z usnjenimi sedeži in spominsko varianto ima to funkcijo, naknadna vgradnja ni možna.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Vprašanje za lastnike CX-30. Ali imajo slovenske Mazde CX-30 funkcijo, da se pri prestavljanju v vzvratno desno ogledalo spusti? Če nimajo, se da nadgradit?

Za angleški trg očitno imajo. Zelo koristna funkcija, še posebej blizu robnikov. :)

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Spredaj: lepa!

Zadaj: tako-tako.

?koda, da se niso bolj dr?ali koncepta:

300988.jpg

proti:

Mazda-3-2019-1280-0a-611x439.jpg

?e najbolj moti tista odrezana ravna povr?ina okoli blatnika, kot da bi zapeljal ob mesoreznico.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2015
Napisano

Kupujem 215/45 r18 gume za novo Mazdo3 in ugotavljam, da je izbira precej omejena.

Ima kdo kak?en predlog katere bi vzel oz. je ?e kupoval za svojo.

Imam Toyo Proxes T1 Sport XL v tej dimenziji in sem zelo zadovoljen, ?e posebej po mokrem. Imajo prevo?enih ?ele 3000 km, tako da realne ocene ?e ne morem dat. Cena je bila 115 ? za kos. www.gumenadom.com
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na prej?njih dveh avtih (vw polo in kia ceed) sem uporabljal poceni nosilec za zadnja vrata in problemov ni bilo. ?al pa se stranski trakovi pri Mazdi ne dajo pritrditi, ker stranska robova zadnjih vrat nista paralelna ampak bolj v trapez in zaradi tega trakovi drsijo navzdol.

Nekaj, kar bi ?elel, obstaja, ampak samo za 29" kolesa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni.

Preizkusil sem nosilec Thule ClipOn High 9106:

8909_00_d.jpg

Ampak ne ustreza. Zgornji uhlji se vsedejo to?no na izbo?eno krivino nad te?aji vrat. In tudi zgornji nosilec, ki se nasloni na ?ipo ne sede lepo.

Ima kdo izku?nje s podobnim nosilcem in da pa?e?

Predvsem bi rad tak?nega, ki ima ?lebove.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.