Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ima? prav glede teh 90KM, ampak pred tem pa so bile 1.6 16v s 115KM in ne 110. 110KM so postale ?ele nekje 1998 leta oz. ob prehodu na NB serijo. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Svojo Mazdo posodil na ?tajersko, jaz pa vozim 6-ko 1.8B, ki ji je SIGAS vgradil LPG, danes pa ?e dr. Pelko naredil redni servis in je kasneje seveda zlahka opravila tudi tehni?ni pregled. Avto pripada kolegici, ki bo skoraj zagotovo Simonova redna stranka v nadaljevanju. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ti razvajas mazdico z 5000km manjsim intervalom al je kaka posebnost? :) Vsekakor moja je bla prejsni teden na sistematskem pregledu in servisu ;) Naslednji teden pa zamenjat ta nesrecni nosilec masine.

Jaz sem z mojo 6-ko tako zadovoljen (za razliko od predhodnice R Lagune), da ji z veseljem privo??im nadstandardno storitev. :D

Delam na tem, da bo tudi njen prihodnji lastnik zadovoljen in mu bo ?e dolgo zvesto slu?ila. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne ?akati rje, preventiva! :prstgor:

Aja, tam jim potem poka?i ?lansko izkaznico, bo? ?e nekaj privar?eval! :cheers:

Jaz pa danes sprehodil Mazdo do Bleda, jo parkiral v Zaki, potem pa je moja mala kolesarka naredila 6km okrog jezera s svojim mini kole??kom. :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3 da ali ne?
Napisano

Jaz sem mel glihkar zavarovanje + komplet kasko s 50% bonifikacij pa je blo cca 770?. Lani recimo ob istih pogojih 850?. Se pravi kljub dra?ji cestnini sem vseeno ceneje pri?el skozi kot pred enim letom :ne vem:

Upam, da si kontaktiral tudi enega od na?ih klubskih zavarovalni?arjev, ker potem so pa to res najugodnej?e cene zavarovanja. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.