Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Hmmm, a ni bolj logično, da ko zamenjaš gume, daš poleti eno od zimskih kot rezervo, pozimi pa eno od letnih. Tako shranjuješ v garaži samo tri gume.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Dokler ni asfalt vroč ni panike zaradi uničevanja, ko bo pa enkart +20 in sonce je pa druga zgodba.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

V bistvu je še pocen odnesel... par desetletij nazaj sem vozil za eno mečko, ki mu je ravno tako razgnalo gumo in to pri brzini manj kot 130km/h. Pri tem je razcefralo ves plastični kolotek, vrglo sprednjo luč iz nosilcev, žmigavec pa smo našli ene 100 metrov nazaj.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bom odprl novo temo pa bomo tam začeli usklajevati kako in kaj. Malce bo težko neke znamenitosti ogledovat predvsem če bo več udeležencev saj je vedno problem kje parkirat. Jaz se bolj nagibam na klasičen mini roadtrip tako, da bo več ali manj vožnja glavni dogodek. Amapk nič - grem temo odpret pa tam nadaljujemo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 15 urami je Nejc1986 napisal:

Jaz si nosim s sabo (termo posoda in na sihtu v hladilnik) makarone, piščanca, ribo ipd... Če me zagrabi na poti, pa raje zavijem v merkator (ali kaj podobnega) in si tam naredim sendvic v katerem vsaj vem kaj je,sadje...

Med računalniki in serverji se pač južnat ne da... ampak, da bi bil pa cel teden na sendvičih mi je pa še bolj grozno kot, da grem v Mac-a.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Ampak Mac hrana je katastrofa. Kako lahko to jeste?Jaz sem jo jedel samo dvakrat v življenju. In od tega mi je enkrat v Italiji bilo slabo. 😬

Ma tko bom rekel, višek kulinarike to seveda ni. Pač je stvar za potešit lakoto, sicer narejena tako, da je dovolj okusna za večino ljudi, da ne dobijo odpora. Imamo pa v Sloveniji eno veliko srečo, da nismo USA, ker tam je normalna (zdrava) hrana tako svinjsko draga v restavracijah, da se večina ne more privoščit in zato so več ali manj na hitri prehrani.

Vsaj to nam ni treba in jaz osebno komaj čakam, da sprostijo gostinsko ponudbo in da lahko spet začnem normalno jest tudi med službo.

Pa ker si omenil Italijo - meni je bilo v življenju samo 1x slabo, ko sem jedel "zunaj" in to je bilo v Italiji (Pizza). To je bilo tretjič, zadnjič in nikoli več, da bom jedel v Italiji, razen če bom v to prisiljen.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
dne 5. 3. 2021 ob 17:04 je Nejc1986 napisal:

Saj se da tudi kje drugje jesti.... Seveda pa ni McDonalds kriv, ampak tisti ki je samo tako hrano. 

Kje recimo? Vse restavracije z normalno hrano so zaprte, v službo hrane ne morem nosit, ker nimam prostora, da bi to pojedel kot človek in ne nekaj na hitro v stoje. Se pravi odpade tudi dostava. Tudi zunaj na klopci, kot kak klošar mi ni glih apetitlich. Ker pa včasih delam tudi do 17-18 ure in sem že preveč lačen, da bi zdržal do doma in si pol še pol ure pripravljal kosilo/večerjo je pač Mac več ali manj edina rešitev vsaj 1x na teden. Ko bo vse odprto pa bo to 1x na mesec tako, da ja lockdown je kr precejšnji krivec ja - vsaj kar se zdrave prehrane tiče.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ja seveda, zdaj bo pa za debelost Mcdonalds kriv in ne 4 mesece lockdowna. Ko bodo restavracije in drugi lokali normalno odprti se bo tudi gneča tam zmanjšala in tudi kakšen kilogramček, dva ali več se bo stopil.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 18 urami je scania napisal:

@Boss tvoja in moja mazda imata isto ali vsaj podobno barvo, prosim mnenje kaksno barvo celjusti bi pasala. 

@Alex bakrena nebi bila napačna

@Bini zelena bi bila preveč živa po moje, mogoče temno zelena.

Zdaj ste me namamli 🤣🤣🤣🤣

Ne sme preveč izpadat, čeprav temno rdeča bi bla huda. Ker pač tele naše Mazdice nekak niso dirkalniki in če jih tako lišpaš izpade bedno. Kakšna temno siva bi tud bla OK, pa recimo bakrena.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Men je vsakič cca 6-8km pa a grem hitr al pa počas. Ja če bi pa 200 teral ga pa skos puca in dejasnko lahko preskočiš kakšno.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
Pred eno uro je Gregster napisal:

,ker se mu mudi dokončat regeneracijo😉

Žal ne pomaga kej dosti, al si hitr al pa počasn... :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
pred 27 minutami je amatej napisal:

Ma ja sej plugin je sicer kul. Sam vse kar ima dometa 200 km je drago, ko žafran. Če rabiš velikost avtomobila za psa in familijo.

Čak mal... plugin hybrid z el. dometom 200km. A tak sploh obstaja, sej to je domet za EV-je. Tipičen PHEV na kratko ima malo baterijo načeloma okol 10kWh ali manj, kar ti zadostuje za okol 40, mogoče 50km vožnje samo na elektriko in to je  to kar rabiš. Za daljše vožnje ima notri klasičen motor, tako da pokriješ vse segmente vožnje od tistih kratkih tipa kuća-poso kot tistih od Goričkega do Pirana al pa na Krk.

Recimo tak tipičen PHEV je tole

WWW.VOLAN.SI

Pri Kii optimo predstavljajo v treh korakih: najprej limuzinsko različico, tokrat kombijevsko sportswagon oziroma SW in priključno-hibridno...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izposoja športnega avta
Napisano
pred 14 urami je Freak napisal:

Sam moti me, da imajo omejeno št zakupljenih kilometrov. Ostalo oz kar je več moraš pa doplačati.

In to pasje velik... 250€ za vsakih 100km čez. ?zmeden?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.