Ta bi ?e v Mercedes-Maybachu S na?el pomanjkljivosti in jih trobil po ve? forumih...
Eni i??ejo zadeve zaradi katerih so lahko nesre?ni, drugi u?ivamo v vo?nji.
Da te pa "NAJBOLJ jezi" odsotnost funkcije, za katero je bilo ob nakupu jasno, da je avto ne nudi - tega res ne razumem. ?e je "come home" tako pomembna zadeva, potem se takega avta pa? ne kupi.
Ali pa se kupi naglavna svetilka, pa se ravno tako najde vhod.
Saj pravim, kupil si si oh in sploh avto, tvoj je najboljsi.
Ostali gledamo subjektivno na nek predmet vreden toliko in toliko. Nova 6ka tudi nudi veleuzitke v voznji a je za marsikoga neuporabna zaradi majhnega (zmanjsanega prtljaznika)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ne vem za n8000 ampak jaz sem z n eco blue prezadovoljen. In bojo tudi moje naslednje (mazda 5 17 col), prav tako sem jih za micro narocil - ampak to je micro avto s 14kami
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz imam zadnje zatemnjene 80% (20% prepustnost). Vidljivost podnevi je skoraj ista, kot bi npr. gledal s son?nimi o?ali oz. ?e bi bilo zunaj obla?no in ne son?no. Pono?i je vidljivost malo zmanj?ana, ampak se vidi, sam s tem nimam problemov, ker imam montirano ?e vzvratno kamero.
Vglavnem zadeva ni niti pribli?no mote?a in seveda se normalno vidi skozi.
H?erkica mi je pa izredno hvale?na, ker jo sonce ve? ne moti.
Ne vem pa kateri idiot se je spomnil da sprednjih stranskih stekel ne sme? ve? temnit (ve? kot 30%, kar je ?e po defaultu). A s son?nimi o?ali pa lahko vozi?...
Ja v bistvu si potrdil da je ob slabi svetlobi slabo vidno - namre? kamera ti dela samo v rikverc in ne med vo?njo predvidevam.
p.s. imam jaz tudi 70% temnjeno in kamero.....
Kak?na je pa kaj preglednost (sploh pono?i)? Me zelo mika, da bi zatemnil mojo rde?o trojko, pa me nekateri stra?ijo da je potem vidljivost zani? :/
V?eraj je ob meni vozil bel polo s totalnimi ?rnimi ?ajbami, led na tablicam, nek neo spodaj, zatemnjene zadnje lu?i - osvetlitev se ne more videti pono?i na primerni razdalji...ni da ni...ampak sem 99% prepri?an da mene ?rnega zadaj sploh ni videl. Kako lahko take na cesto spustijo?
Hja... zal je tako, da nisem imel kaj naredit... Ce bi zaviral, bi imel v prtljazniku parkiranega mopedista ... .. pa pernata zivalca bi verjetno vseeno nastradala ...
Hja, pol je velika verjetnost da jo je motor pokon?al - ker si jo v center fasal.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ostali gledamo subjektivno na nek predmet vreden toliko in toliko. Nova 6ka tudi nudi veleuzitke v voznji a je za marsikoga neuporabna zaradi majhnega (zmanjsanega prtljaznika)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani