Skoči na vsebino

Aless

Člani
  • Sporočil

    2.027
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

  • Dnevne zmage

    38

Aless je nazdanje bil dnevni zmagovalec dne junij 18 2023

Aless je imel največ všečkanih vsebin!

O uporabniku Aless

  • Rojstni dan november 17

Informacija o profilu

  • Spol
    Moški
  • Lokacija
    Murska Sobota

Dodatne informacije

  • Moj avto
    Mazda 6 SportWagon GT & Mazda 3

Nedavni obiski profila

4.367 ogledov profila

Dosežki uporabnika Aless

Vzhajajoča zvezda

Vzhajajoča zvezda (9/14)

  • Začetnik pogovora Rare
  • Predano Rare
  • Zelo priljubljen Rare
  • Dobro reagiranje Rare
  • Posting Machine Rare

Nedavne značke

2,3k

Ugled

  1. Aless

    Računalništvo

    AMD Ryzen 7 7800X3D🤪 Samo zgleda da ga pred februarjem ne dobim (amazon.de)
  2. Aless

    Računalništvo

    Kaj pa Asus ali MSI? čipset B650 ali B650E??
  3. Aless

    Računalništvo

    Aha, izbira CPUja je tako padla na Ryzen 7 7800X3D, kaj pa matična B650 čipset, ali B650E?? proizvajalec?? Asrock je dokaj ugoden, mnenje?
  4. Aless

    Računalništvo

    Kje pa kupujete računalniške komponente??? Jaz sem pred leti ponavadi pri funtech.si in computeruniverse.de.
  5. Aless

    Računalništvo

    @g.Wankeldo takrat da bo gta6 ven prišel bo grafična že tudi zamenjana😉 Samo ne bi rad zapravil toliko € v enem mescu, zato prvo cpu in plosco zamenjam (plošča me že tako ali tako zajebava😤). Btw: vhodna vrata pa sem tudi že menjal😎
  6. Aless

    Računalništvo

    Ja Ryzen 5 7600X sem neki že gledal ja, ali je bolje dat več € za Ryzen 7 7800X3d? AMDjevi cpuji so v gamingu baje trenutno hitrejši od Intelovih, čeprav sem do sedaj imel skor vedno Intela. Ekrat daljnih let sem imel K6-2 266mhz pa sem bil razočaran.
  7. Aless

    Računalništvo

    Hmh. No v bistvu tak vem da bo to nov build, samo prvo bi rad zbral ustrezen cpu, okrog njega pa pol plato in rame. Grafična zaenkrat ostaja Gtx1080, bom jo pa še letos zamenjal. Ohišje 100% ostane enako Fractal design Node 605, ki bi naj podpiralo vse velikosti plošč. Diski ostajajo, edino kak m2 ssd bi še dodal.
  8. Aless

    Računalništvo

    Po dolgih letih služenja, je čas da zamenjam svoj I5 2500k in me zanima kaj je trenutno top price/performance cpu za gaming?? Nekaj sem gledal reviewe in bi naj bili za gaming boljši AMD procesorji. Tu je pa spet dilema kateri procesor?? Katere plošče so ok, do sedaj sem prisegal na Asus? Je kdo kaj bolj raziskoval, kaj kupit?
  9. Aless

    Računalništvo

    Mam eno delno računalniško vprašanje. Za projekt Pametna hiša bi rad nabavil kak touchscreen zaslon, najraje velikosti 82col, da je kompatibilno z android boxom/stickom na katerem bo laufal Home Assistant client. Najlažja varianta bi bila tablica, vendar večje od 15com nisem zasledil, to pa je premajhno. Našel sem sicer touchscreen monitorje 22/24col ki bi pogojno bili vredu, vendar nevem ali to deluje z androidom. Ima kdo izkušnje z touchscreeni in android sistemom??
  10. Dobro bilo vedet za kateri VAG motor se gre, če se dobro spomnim pa so pri Vagovcih poleg 0w20, dovoljena tudi 0w30 in 5w30 olja. Jaz bi na tvojem mestu poskusil z 5w30. 15w40 je no go, ker kot si sam predvideval , so oljni kanali in oljna črpalka dimenzionirani za redkejše olje in bi se znalo zgodit da bi z 15w40 vse skupaj zaribalo. Tak da priporočam 5w30 kak motul,mobil1,shell. Če napišeš za kateri motor se gre ti pa lahko malo bolj točno priporočim katero olje.
  11. Aless

    Pohvalite se,...

    Hmja, res je tudi finančno je kar zajeten zalogaj. Ampak sem si kupil za dušo, in ker imam precej veliko dnevno sobo(8.5x4.6m) , je bila izbira primernih tvjev malo omejena.
  12. Aless

    Pohvalite se,...

    Diagonala je 98inch oz. 249cm😎 Soba je dolga 8.5m. Aja teža tvja pa je konkretnih 60kg.
  13. Aless

    Pohvalite se,...

    Da se malo pohvalim z novo pridobitvijo, ni Mazda je pa lepa vsakodnevna igračka😎😁😁😁
  14. Če imaš kodo od varnostnih vijakov se da naročit nov nastavek, vendar je pri kolegu bila čakalna doba 3mesece, se pa ne spomnim katere znamke so bili varnostni vijaki. Zato smo takrat rešili tako da smo uniorovo nazobčano gedoro nabili v varnostni vijak in je šlo odvit. Od takrat naprej več ne uporablja varnostnih vijakov, jaz jih pa tudi nikoli ne uporabljam.
  15. Aless

    Chat is back ...

    A bo 2.5T? 😎 Pred M6 sem bil že zmenjen da pridem pogledat enga 2.5T, pa so mi ga prej prodali.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.