Skoči na vsebino

blackmazda

Člani
  • Sporočil

    4
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika blackmazda

  1. Moja izkušnja po 150k prevoženih z EV rex - Ampera. Dnevno relacijo imam dolgo okrog 60km, poleti večino voženj naredim samo z elektriko (72km), pozimi pa motor spije pol litra, ker je doseg manjši (50km). Tako, kot je nekdo že pred menoj omenil, idealen avto za dnevne ture, pri dolgih se pa ne obremenjuješ, ker imaš bencin. Ampera in i3 sta bila pred 10-timi leti malo pred časom in pogon ni bil dobro sprejet, pač navajeni dizla in tankat na 800km. Sedaj je ta trend PHEV v vzponu in mogoče vidimo še kakšen primerek. Ali se to splača kupit za 40k... pa vsak pri sebi, jaz kupujem 3 leta stare. Meni je elektro pogon zakon, močan in tih avto je. Bom pa verjetno šel sedaj na bencin, ker so mi cene teh elektro igrač previsoke.
  2. blackmazda

    Mazda CX-60

    Šele sedaj sem opazil, da 6-ke ni več. Kakšna je Mazda brez limuzine Vedno več denarja, da dobiš en normalen voz, pa samo še o SUV-ih se gre...boomerji.
  3. blackmazda

    Mazda 3 (2014)

    ?e ima kdo M3/revolution top, ve? kot eno leto ga prosim, da prilepi sliko sede?a, rad bi videl kako izgleda usnje. damci, v slo dobavljivost od januarja naprej, v avstraliji od ponedeljka naprej izbolj?ave so hude notri (konzola, barvni hud, volan, izolacija, obloge), zunaj oblikovno maska spredaj in zadaj, meglenke, led lu?i ...
  4. blackmazda

    nakup mazde3

    Jutri se bo zgodilo
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.