Pigna89 Napisano 26. december, 2012 Prijavi Napisano 26. december, 2012 Pozdravljeni, pred kratkim sem nabavil original mazda 17" alu felne...vendar so brez vijakov. Zato me zanima katera dol?ina vijakov je ustrezna za ta plati??a? Saj se mi zdi 3? za vijak malo pretirana cena(pri poobla??encu), glede na to da na netu najde? ?e kaj za dober euro. Hvala, lp! Citiraj
Danny Napisano 26. december, 2012 Prijavi Napisano 26. december, 2012 mazda 3 ima matice, pomojem jih najceneje dobi? v a3m,po novem matsport.mene so jih zraven novih plati?? kar ?enkali Citiraj
Pigna89 Napisano 31. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 31. december, 2012 Sem ugotovil ja ... o?itno bo nekaj takega vredu...evo link saj morajo biti zaprtega tipa ali? lp! Citiraj
Falcon Napisano 2. januar, 2013 Prijavi Napisano 2. januar, 2013 ko je ?e tema o alu plati??ih na mazdi 3. ve kdo mogo?e kje bi se dalo dobit sredinske pokrov?ke za 16'' alu plati??a na mazdi 3? avto je letnik 2004. malo sem spra?eval okrog, vendar je bil odgovor vedno enak-samo pokrov?ka nisem mogel dobit. LP Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.