Skoči na vsebino

stresni spojler za mazdo 323f

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

lp. zanima me ce ma kdo za prodati . stresni spojler za mazdo 323fba .. na katerega pride cevka za pranje sipe..

:D mam

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Sosedi se pogovarjata. - "Kmalu bomo stanovali v lepšem okolju!" - "In mi v mirnejšem okolju!" - "Ah, torej se boste tudi vi preselili?" - "Ne, mi ostanemo tukaj..."
    • Vesela družba sodelavcev popiva na sindikalni zabavi. Le Janez je nekako nerazpoložen in ne pije. Zato ga sodelavec vpraša: - "Kaj ti ne piješ?" - "Ne. Če preveč popijem, mi iz nosa začne teči kri." - "Poznam to. Tudi jaz sem nekoč imel tako ženo..."
    • Zakaj astronavti uporabljajo Linux? Ker v vesolju ne morejo odpreti Oken...
    • Ali kdo uporablja strešne nosilce Thule WingBar Evo na Mazdi CX-30? Zanima me, koliko se sliši zračni upor. Sem vprašal enega prodajalca v Radovljici, pa pravi da velike razlike ne bi bilo. Sedaj uporabljam Menabo. Prej sem ga imel na Meganu karavan, tam se upor nič ni slišal, ker je bila daljša streha se je dalo nosilce prav fino nastavit. Pri Mazdi s krajšo streho se pa upor kar sliši.    Začasno sem okoli nosilca ovil (kot na sliki), pa je fuuul boljše.
    • Če niste opazili, je 2026 od zadaj 6202. Če odstranite ničlo, dobite 622. To sicer ne pomeni ničesar, ampak jebiga, če ste radovedni in vse preberete...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.