Nemiren ?tandgas
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Pri tem gotools sem zadnjič hotel naročiti makita škarje za živo mejo in makita puhalnik. Pa se je poštnina iz 20 EUR spremenila na 40 EUR. Toliko pa res ne bom dal za poštnino in sem vse skupaj nabavil pri tuul.zone (tudi DE) za 30 EUR manj. LP
-
Res je...je pa tudi res,da je FID stikalo potrošni material in je logično,da ti ga zmanjka...pa potrebuješ npr. točno tistega enega in "takoj"....štromarji imajo tega "na kile" v kombiju... Taka roba-orodje Wiha pa običajno ne rabiš takoj in je bolj stvar "luksuza" oz. investicije v posel...in v Metalki imajo zelo malo na zalogi🧐...če hočeš 12-delni set si že "pušnil" VDE Izvijači - WIHA - PRODAJA IN SERVIS ORODJA WWW.METALKA-SERVIS.SI VDE izvijači WIHA - Za delo v območju pod napetostjo do 1000 V AC.Ročno privijanje vijakov dolgoročno povzroča precejšnjo... Te hitro strezni...
-
jah saj veš @skritikrt, je pa na zalogi ane ko sem rabil nujno fid stikalo v novem mestu, me je prav mal brigal, koliko bo cena, samo da sem ga dobil na zalogi podobna zgodba je tukaj
-
Še nekaj...tako kot zanimivost... Sem lih včeraj po dolgem času šel v Metalko na Brnčičevi...sem potreboval novo zalogo brusnih papirjev in trakov......imajo stroje Makita,Flex (to je sedaj čajniz) itd...in med drugim zastopajo tudi Wiha. In prodajalca,ki tam že dolgo dela...včasih padeva v debato...vprašam,kako se kaj Wiha prodaja.... In pravi,da ne lih ne vem kako dobro....je rekel,da takšni zanesenjaki prej kupijo kot pa privatniki...je navedel primer za električarje...6-delni komplet električarskih izvijačev-verzija "Slim" z ožjo špico...ko izvejo,da je slabih 100€...je rekel,da nihče ne vzame....pa čeprav mu je to "kruh",in vsakodnevno uporabljajo... Po eni strani si mislim-butlji,k ne vedo,kakšna kvaliteta to je...po drugi strani pa pogledam na njihovo stran,in vidim najprej to: WIHA VDE 6-delni Set Izvijačev SL, PH, SoftFinish® - PRODAJA IN SERVIS ORODJA WWW.METALKA-SERVIS.SI Ročno privijanje vijakov dolgoročno povzroča precejšnjo obremenitev zapestij in mišic. Ergonomsko oblikovan izvijač SoftFinish® ponuja... In to: WIHA VDE 12-delni set izvijačev SlimFix - PRODAJA IN SERVIS ORODJA WWW.METALKA-SERVIS.SI Ročno pritrdilni vijaki dolgoročno močno obremenjujejo zapestja in mišice. Zelo ergonomsko oblikovani izvijač Softfinish® zagotavlja... Po tem pa pogledam za ceno zunaj za 12-delni set.... Wiha Schraubendreher Set SoftFinish® electric slimFix gemischt 12-tlg. (41003) WWW.GOTOOLS.DE Pa tudi,če prišteješ tistih 19,90€ za ptt... Ne vem,kaj mislijo...a da je folk neumen?!!!... Ne rečem,meni tip zmeraj da lep popust,in res niso dragi brusni papirji,žagice za vbodno,svedri ipd. od Makita potrošne robe....a "stroja" ali kaj od Wiha itd. tam nisem kupil še nikoli...in izgleda,da tudi ne bom. Še čudno,da jim sploh še "laufa".
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.