Nakup v HERVISu
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ja tu je pri meni problem. Japonce izredno cenim, da druge pa ravno obratno.
-
Kaj pa "kitajc z japonsko značko", ta mora biti šele ultimativen. 😃
-
Mjja. Moti me leta. Ampak večine res ne. Je pa razlika ali je kitajc z evropsko značko al evropejc zašraufan od kitajca.
-
Tudi druge prestižne znamke so že desetletja delane na Kitajskem pa nikogar od kupcev ni motilo, zdaj je pa naenkrat tak odpor da joj.... Meni je e6 zunaj lepa, notri pa manjka par gumbov a tako velike limuzine ne k sreči ne potrebujem....
-
Nič takšnega...še sem "tapravi jaz"😉....za stroje za kovičenje poglej koliko stanejo-ti bo takoj jasno...lahek trimer za travo pa v Metabo oz.CAS sistemu spkoh ne obstaja...če bi,bi ga takoj kupil...enako tudi v Bosch Prfessional ne obstaja (imam oba sistema). Da bi pa zaradi trimerja (tak lahek,kot tisti taprvi od B&D-lahki enoročni za obrobe ipd.) vstopil v Bosch zeleni...ne,to pa ne....tukaj je Parkside boljša izbira zame,ker imam že vse😁...ajd mogoče motorka,lisičarka ipd...to bi od Metaba ali Bosch Professional.... A npr. škarje ali prebijač za pločevino...takšno res "eksotično" orodje,katerega še nimam...to me še zanima-to mogoče od Parkside-a,ostalo pa ne. Mogoče kak USB polnilni adapter za mali cvenk,ali svetilka...toliko,da lahko praznim Parkside baterije,ker dolgo časa "ležanje" oz.neuporaba na 100% napolnjeni bateriji škodi....najbolje je nekje 25-75%... Še to,kar me je pri polnilcu tudi presenetilo-vsi elektrolitski kondenzatorji so za do 105°C😲👍 Kdor se kaj spozna,bo vedel,da obstajata pri takšnih kondenzatorjih dva ranga kvalitete: nižji z temperaturnim območjem do 85°C, kjer so res kvalitetni le takšni z zelo visokimi kapacitetami,katere pa v takšni elektroniki ne boš našel. In višji z območjem do 105°C. Takšni so generalno večinoma boljši,a tudi dražji. "Racunalničarji" bodo vedeli-enako je npr. tudi pri PC-napajalnikih...če so vgrajeni 85° tipi,samo "beži stran"...to pomeni,da so zelo šparali pri izbiri elementov.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.