Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Jest pa moram rect, sem zimske GY menjov za Uniroyal 😬 Pa sem jih bil prsiljen sprobat cez vikend k sem bil pr kolegu pod Krvavcem, in moram rect da velik bols drzijo v snegu/ledu kt so pa GY kadarkol drzale. Se ne spomnem ker model so ble GY samo vem da 2018 je bil to najnovejsi UG model, pa top 3 je bla guma na testih
-
Sej moje so tudi malo rjave, sam ne toliko, pa je avto star 10 let Koliko so pa nove čeljusti za mazdo 6? Nazaj na temo. Super zadovoljen z Nexen WinGuard Sport 2 že drugo sezono. Tihe, udobne, držijo, vodo lepo odvajajo, najbližje snegu pa bodo ko bom šel čez Razdrto in bo sneg na Nanosu
-
Danes sem šel po eno prikolico v Sečovlje. Ker pa sem bil tam šele popoldan, se bom ustavil pri nekem možakarju doma, da dobim dokumente. Dobim njegov naslov in spotoma, ko grem po prikolico, zavijem v Senedelo in poiščem blok. Parkiram pred vhodom v garaže in zgoraj vidim velik napis: Senedelski razgledi. Jasno, da me takoj zamika razgled. Se obrnem okoli in - razgled, da te kar posede:
-