Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Jaz srčno verjamem,da bo @Boss vesel,če rata nov praznik😃...pa tudi,če ne,on bo 13ega Maja sigurno fraj,pa tudi,če bo treba vzeti dopust...a ne?!😉 Aja...ne...to pa niso komunisti🧐...eh,škoda😟...bo pa treba na šiht😩   (VABILO) TIGR se vrača iz pregnanstva - Demokracija https://share.google/Lc29KObw4tMzZZUlX
    • Debata pri kavi in ena sodelavka izjavi:   _ "Vsi moški ste isti! Vsi bi od mene radi isto stvar. Še sreča, da jo imam..."
    • To je zdaj izmikanje in ni direktno povezano z mojim zapisom.   Takšno reakcijo pričakujem od politika 😉
    • In zdaj boš reku, da Slovenija in Hrvaška nima kvalitetne glasbe? 
    • @Slivka si pred volitvami sam točno napisal kako pa kaj ti je blizu  zdaj se pa sprenevedaš. Pa polagaš mi določene izjave, ki jih sploh nisem izrekel. Ja tipičen način članov točno določene stranke. Pa sej ni panike vsak ima pravico se sam odločat komu bo verjel in komu ne oziroma kaj mu je blizu in kaj ne. In ne dragec, prepevanje ustaških napevov s slo besedilom pač ni domoljubna pesem pa če se še tako repenčiš.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.