Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Imel sem tudi sesalec in sicer Multi II 30 t inox, ampak je sel motor rakom zvizgat. Nvem kaj je ze tocno bilo, ampak je nekako kamencek prisel v turbino motorja in je motor crknu. Sem ga razdru da dobim katalosko samega motorja in je bil motor drazji, kot sam sesalec :D. Sem ga pa takrat dobil za 100€ (nov) padel iz kamiona  . Vrecke so pa drage ja... 4 komade sem potem dobil za 7€. Najceneje je bilo takrat na extreme digital.   Nilfisk Multi II 30 T INOX VSC Nass-/Trockensauger, für die Reinigung im Innen- & Außenbereich, 30 Liter Fassungsvermögen, 1400 W Eingangsleistung, 230 V (blau) : Buy Online at Best Price in KSA - Souq is now Amazon.sa: Home WWW.AMAZON.SA Nilfisk Multi II 30 T INOX VSC Nass-/Trockensauger, für die Reinigung im Innen- & Außenbereich, 30 Liter Fassungsvermögen, 1400 W...    
    • Sredini filmi tedna niso ponovitve in so verhunska nehollywood produkcija.   To pa si si sam kriv.   Kolega je odjavil. Plačuje radijo, ker  ga ima v avtu. Tv ima samo za Netflix. So prišli domov v kontrolo, da nima antene in dokazal je, da nima kablske. Evo uredi si, imaš navodila kako 😉
    • Temo je res zlorabil, se strinjam.
    • Dobro, kdo je bolj verodostojen, prodajalec ali uradna dokumentacija/knjigica z navodili?   Piše, da je priporočljivo. S tem lahko dosež, da manj olja pije skozi življenje ali pa da ga sploh ne. Tudi za zavore, ti bo dober mehanik rekel, da prve kilometre nežno.
    • Kolega je pred 25 leti nabavil novega p206 s16 (takrat je bil to res stroj), takoj iz salona smo sli na probo in vse brzine do blokade 🤣je rekel da ce je stroj bo delal ne glede na utekanje....in masinca mu je delala bp so nekih 100k km dokler ga ni razbil....
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.