Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ja...imaš prav...bom vse prodal,ali pa v smeti vrgel😃👍...samo,da boš vesel....😉   NE😂   Samo...je fino biti pameten,in drugim "soliti pamet" in "na dušo oz. vest pihati" kaj in kako bi se naj obnašaali in počeli,....sami pametnjakoviči...od Grete naprej...in tudi tukaj se kakšen "brihten ekolog😇" najde...vsi pametni🧐🤣    
    • Jaz, če vozim umirjeno po ac, je to 140 km/h, in sem prisiljen se redno "umikat" na levo, ker sredina ne zna vozit (med 100 in 130). Sicer pa po naši ac ne znajo niti po sredinskem niti po levem vozit, kot je treba.
    • Ja Vrhnika - Logatec je res majka, ko se sam voziš po skrajno desnem   Sam je žalostno, da tudi če umirjeno voziš 120 km/h, še vedno prehitevaš one na sredinskem pasu  
    • 3. pas ima še en naziv: BMW pas.
    • To je t.i. "balkanski"stil vožnje. Vozijo se vsi na prehitevalnem pasu, ni važno koliko kilometrov daleč-do onemoglosti. Dokler mu zadaj ta hitri ne blendajo ali se jim kdo ne nalepi meter za rit, da se končno spravijo na desni pas. Tega je v Italiji zelo malo , tudi v Nemčiji se tega zelo držijo. Namreč , veliko voznikov vozi po skrajnem desnem pasu ,kar je edino prav. Tudi sam se tega držim, ko se bolj "fijakam" in se mi nikamor ne mudi. Pri nas pa,če bi imeli tropasovnico , bi izgledalo nekako takole:   1. Prvi pas bi bil rezerviran za tovornjake (+drugi pas, kjer bi se tovornjaki prehitevali.) 2. Po srednjem bi se cijazili modeli, ki si ne upajo voziti več kot 110, razni električarji, kamperji, prikolice, ki bi se premikali  z 100-110 na uro. Vsake toliko bi jim celo kak tovornjak trobil in blendal, naj se umaknejo. Kamperji bi se ob prehitevanju  metali na tretji pas, kjer bi s svojimi 110/uro ogrožali tiste za njimi, ki bi vozili malo hitreje. Zopet ne bi bilo tekoče vožnje. 3. Na tretjem pasu bi se "pasli" vsi , tisti, ki spadajo tam in tisti, ki bi spadali na skrajni desni pas. V glavnem bi bil en kaos in gneča poleti enaka kot do sedaj.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.