Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Pokliče mlada mamica iz porodnišnice takoj po porodu svojo mamo. - "Mami, a se še spomniš tistega moškega, ki je bil na pustni zabavi oblečen v črnca?" - "Ja, zakaj?" - "Res je bil črnc..."
-
Se babica začne rihtat za v mesto. Ko je zrihtana, še stopi pred ogledalo, se ogleduje in na lepem se zmede: ne ve, a šele gre v mesto ali se je že vrnila. Nekaj časa premišljuje, nato sklene: - "Sprehodila se bom po dvorišču pa bom videla. Če me dedek vpraša 'Kam greš' pomeni, da se odpravljam. Če pa me vpraša 'Si že nazaj' pomeni, da sem že bila." In res, gre ven in po dvorišču. Gre prvič mimo dedka - nič. Gre drugič mimo dedka - nič. Gre tretjič mimo dedka - nič. Dedek pa medtem premišljuje: - "Kaj se pa babica tako zrihtana sprehaja tule? A sem jo že jebal al jo šele moram?"
-
Koliko pa ti profesionalci računajo? Malo igrice, pa to sam razrežeš... Sam pravo orodje treba met...
-
Srečata se debeli in suhi klop. Debeli klop vpraša suhega: - "Kaj pa je s teboj, da si tako suh?" - "Zapletel sem se v brado motorista, močno sem se moral držati, pa še ozebline sem dobil!" - "Veš kaj, dal ti bom nasvet! Pojdi v bar in se primi barskega stolčka. Zvečer pridejo tja lepa dekleta in takrat se povzpni do dekletovega mednožja. Tam ti bo toplo, pa še najedel se boš!" Po tednu dni sta se zopet srečala. Suhi klop je bil še bolj suh kot prej. - "Kaj pa je s teboj? Nisi poslušal mojega nasveta?" - "Sem! Povzpel sem se na stol, nato dekletu zlezel v mednožje in tako prijetno toplo je bilo, da sem kar zaspal. Ko pa sem se zbudil sem bil pa spet v motoristovi bradi..."
-