Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ene gume 😳
    • Veliko imaš prav ampak to, da ni strokovnjak si mahnil mimo, če nebi bil nebi poceni neznane igralce v parih letih dodelal s strogim treningom in jih večino prodal zvenečim klubom za tiste čase ogromna sredstva! Če tako nebi funkcijoniral in polnil proračun olimpije bi ga tako brcnili v rit, tako pa so ga do konca podpirali ker niso imeli drugih sredstev. Drugače pa to kar je on 20,30 let nazaj delal to počnejo zdaj vsi z razliko, da zdaj sklepajo gromozansko visoke pogodbe.... 😉
    • Pozdravljeni kolegi,   Nameravam kupiti komplet platišč za zimske gume, za svojo mazdo CX-3 (2017).   Našel sem komplet starejših platišč za mazdo 6 (2008), ki imajo ostale specifikacije sicer skladne, vendar pa je odstopanje pri ET. Na internetu sem zasledil, da je predviden ET za CX-3 med 48 in 52, medtem ko imajo ta starejša platišča ET 55.   Ali to v praksi pomeni da teh platišč ne bi mogel spraviti na avto? Oz. bi to lahko povzročilo kakšne težave?   Se v naprej zahvaljujem za pomoč!
    • Cene gum so kar OK… Cene za premontazo pa imajo visoke… Ko sem nedavno presekal gumo in sem moral nabaviti nove… je rekel, da pride premontaza okoli 90€… Sem potem samo prevzel gume in peljal k svojemu vulkanizerju, kjer je bila premontaza 50€ …
    • Itak, da bo. Je že v ta novih. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.