Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ker sem ostal brez ene ploscice sem zadaj vse komplet menjal. Zrihtal sliderje celjusti jih podmazal, cilinder podmazal in ga noter stisnil, ploscicam useske pobral, popucal rjo v sedlih,... nastal je pa problem... celjust je za 1-2mm preozka in gre na silo cez sendvic diska, dveh ploscic in dveh distancnikov, ki.prideta med ploscico in celjust. Ce dam brez bi sl lepo... samo majo kej veze ti distancniki?

Ali pocakam da se ulezejo? Se pa mal segreje vse skupaj... ko sm cez ovinke parkat mal bolj stopil na bremzo se je po 25km kadilo malo ven od ploscic... mozno da je mast ko sem namazal vse ko sem dal skupi ali pa WD iz vijakov. Smrd pa ne po tipicnem vonju pregretih bremz...

Kaka ideja?

If in doubt, flat out... 

Napisano

?e enkrat vse skup pre?trihaj s ?rnim sprejem, prvi? je blo zgleda premal pa ?e nove plo??ice se bojo bol skladale :prstgor:

Aja pa potem prevozi kakih 100km in poro?aj.

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Se nikol barva ni bla problem... pac so ble stare pa trde pa tko... zdej so pa frisne :)

If in doubt, flat out... 

Napisano

Zakaj bi ce dela to BP... bremza v piko... tehnicni tut sel skos...

If in doubt, flat out... 

Napisano

Uno ka se ti je kadilo iz zlajfu je WD ..ka enkrat sm lih tko bratu ka sm mu na hondo daju nove diske in ploscice sm malo pospricu wd po vijakih pa tko.. in se je pelju nwm slabih 5km je prsu nazaj in se je kadilo .. nc bat cen zaki casa se nebo vec kadilo..

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Se pravi ti hujskaš ostale k polivanju z bencinom, ampak ti pa nebi polival.    Res si ena navadna pička:
    • Katero od "premium" znamk zimskih gum priporočate:   goodyear ultragrip performance 3 michelin pilot alpin 5 bridgestone blizzak 6 dunlop winter sport 5 ...   Do sedaj še nisem varčeval pri gumah in tudi tokrat ne mislim. Vem, da se vsi ne strinjate s tem, ampak jaz sem za znane znamke...   AMZS test 31 zimskih pnevmatik dimenzije 225/40 R18 V WWW.AMZS.SI Veliko pnevmatik, a le malo zares dobrih   Seveda za CX-30. 16".    Kje kupujete gume, kje se najceneje dobijo?   Hvala   LP    
    • jaz sem nazadnje naročil bosch orodje pri povšetu iz velenja, je pooblaščen tudi za makito, od ene 6 ponudb v slo mi je dal najboljšo in dostavo v 5 dnevih, orodje lepo zaprto v škatlah res 10/10 priporočam, napiši mu direkt na email serijske pa se dogovorita   reportaža za vse ljubitelje seveda pride takoj ko zalaufam flexo, bo pa še mal trajal, ker sem na bolniški
    • Za izgradnjo bivaka so bile surovina pločevinke, zbrane s strani prostovoljcev na 14 najbolj obiskanih gorskih izhodiščih. Prostovoljci so jih zbrali 2 toni.    Tako da pitje piva ima lahko več dobrih namenov, ne samo gašenja žeje.   Vrata odprl nov bivak v Julijskih Alpah WWW.RTVSLO.SI V Julijskih Alpah se je odprl novi Bivak III Za Akom nad Gozdom-Martuljkom. PZS ob tem poudarja, da so ta preprosto opremljena...        
    • Pri tem gotools sem zadnjič hotel naročiti makita škarje za živo mejo in makita puhalnik.  Pa se je poštnina iz 20 EUR spremenila na 40 EUR.    Toliko pa res ne bom dal za poštnino in sem vse skupaj nabavil pri tuul.zone (tudi DE) za 30 EUR manj.    LP  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.