uklopko Napisano 28. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 28. julij, 2006 A kdo mogo?e ve ?e se kje da zme?at barvo po naro?ilu v sprej!!! ?e se da potem je ?e upra?anje kje??? ?e se pa ne da je pa Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Segi Napisano 28. julij, 2006 Prijavi Napisano 28. julij, 2006 A kdo mogo?e ve ?e se kje da zme?at barvo po naro?ilu v sprej!!!?e se da potem je ?e upra?anje kje????e se pa ne da je pa Pr heliosu ti jo zmesajo u sprej, sam zravn nabav se ene 2 glave al kak bi reku, tist knof na vrh k je za spricat, ker nazadnje ko smo pr kolegu neki barval s tem je bl pluvu kukr pa barvu, pol k smo pa dal drugo glavo gor je pa slo lepo... Lp Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
uklopko Napisano 28. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 28. julij, 2006 ammmmmmmm kje pa to?no!!! Delam tam pa ne vem kje je to sory (a mogo?e tam pr gasilski postaji?) hvala se pa bom pozanimal malo bol!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 29. julij, 2006 Prijavi Napisano 29. julij, 2006 Tam pri gasilcih je trgovina Helko druga? pa mislim da tudi mavrica to dela v ?rnu?ah Citiraj
Symon Napisano 29. julij, 2006 Prijavi Napisano 29. julij, 2006 ammmmmmmm kje pa to?no!!!Delam tam pa ne vem kje je to sory (a mogo?e tam pr gasilski postaji?) hvala se pa bom pozanimal malo bol!!! Sram te bilo, pa dela? v Heliosu! Malo bi povpra?al pa bi vedel. Citiraj
hime Napisano 29. julij, 2006 Prijavi Napisano 29. julij, 2006 pri mavrici ti namesajo vse kar hocs. Citiraj Upam da bo tut moj gdaj tko zgledu!!!!
Segi Napisano 29. julij, 2006 Prijavi Napisano 29. julij, 2006 ukolpcic, ja lahk ti povem kje se pri nas to dobi, helios u lescah pri ?eleznici ali pa u mavrici na jesenicah... Sam pomojem ti bodo te informacije se manj pomagale ko une prej LP Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
uklopko Napisano 29. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 29. julij, 2006 vem kje me?ajo barvo!!!!!!!.......ampak ne v sprej!!!! Mene zanima kje barvo v spreju name?ajo? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Segi Napisano 29. julij, 2006 Prijavi Napisano 29. julij, 2006 vem kje me?ajo barvo!!!!!!!.......ampak ne v sprej!!!! Mene zanima kje barvo v spreju name?ajo? Za helios u lescah sem 1000% da jo dobis u spreju, pa gotov se tudi druge podruznice mesajo u sprej, za mavrico pa nisem 100% Lp Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Marko_mx-3 Napisano 29. julij, 2006 Prijavi Napisano 29. julij, 2006 uklop?i? lepo pejt enkrat pred ali pa po ?ihtu u Helkota pa vpra?i ?e ti jo lahko v sprej name?a Citiraj
Štraus Napisano 29. julij, 2006 Prijavi Napisano 29. julij, 2006 Pozdravljen!Najla?je je it v trgovino OBI tam imajo spreje original za te zadeve malo so dra?ji ampak dr?ijo do 300 stopinj in se ne lu??ijo jaz sem tam kupil sprej za barvanje pokrova motorja in se ni? ne lu??i. L.P Citiraj
aleksander Napisano 30. julij, 2006 Prijavi Napisano 30. julij, 2006 frajer!!! Bobni ? Kak?ni bobni ?? Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
uklopko Napisano 14. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. maj, 2007 Kot zanala?? tole vsi delate mno?i?no pa sm ?e js si drznil spremenit videz (iz zelene v rde?o)!!! ?e nekaj slik kako zgleda!!!(kako se pa paca s tem pa ne bom razlagal) Najprej ?eljusti!!! S feltno!! Pa ?e pakne!!! pa od dale?. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
zemir Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 ?e avto v to barvo pa si na? Druga?e pa zelo lepo izgleda Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Alex Napisano 15. maj, 2007 Prijavi Napisano 15. maj, 2007 Dobro si ga upicanu. ?koda,da ni tudi zadej diskov,ne? Druga?e pa-nice work. LP Alex. Citiraj
BITJE Napisano 24. oktober, 2007 Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 ?E JEST MOJ PROBLEM?EK...AM KOT ?E VESTE ?AKAM MAZDO 2 IN ZEJ MAM ISTI PROBLEM KUKR GA JE MU UKLOPKO...SAM S TO RAZLIKO DA BO MOJA ?IVO ZELENE BARVE IN ME ZANIMA ?E LAH PIHNEM DISKE PA BOBNI?E NA RDE?O??? BOJIM SE DA NAV NAKONC MAVRCA Z AVTO NASTALA MAL POMAGITE AJD Citiraj
uklopko Napisano 24. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 Kako to misli? zeleno!? V barvi avta?? ?eprav bi rde?a lepo iztopala sploh ?e bo? nabavil kake hude feltne No jaz sem imel pred tem tud bobne pobarvane na metalic zeleno kot je barva avta. (ni bilo nobenega problema da bi barva zbledela ali da bi se za?ela lu??it! Sicer pa .............a nima tanova mazda2 zadi tud diske??? Ker pol verjetno bo? samo ?eljusti barval mar ne!! Diskov ne sme? barvat. Ni pa nobena umetnoste tega naredit,va?no da ima? dobro o?i??eno in razma??eno vse skup. lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BITJE Napisano 24. oktober, 2007 Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 Kako to misli? zeleno!?V barvi avta???eprav bi rde?a lepo iztopala sploh ?e bo? nabavil kake hude feltne No jaz sem imel pred tem tud bobne pobarvane na metalic zeleno kot je barva avta. (ni bilo nobenega problema da bi barva zbledela ali da bi se za?ela lu??it! Sicer pa .............a nima tanova mazda2 zadi tud diske???Ker pol verjetno bo? samo ?eljusti barval mar ne!!Diskov ne sme? barvat. Ni pa nobena umetnoste tega naredit,va?no da ima? dobro o?i??eno in razma??eno vse skup. lp Ja barva avta je ?ivo zelena...sej namen mam na rde?o pobravat pa koj k jo dobim k bo ?e novo da nav treba n? pucat sam sm reku da bom mal popra?ov za mnenje ?e bo dobr zgledal...Ja drga? so pa zadej bobni na tanovi dvojki saj tko so mi rekl na servisu sam itak bl mal vejo tud za razmerje vijakov na feltnah ne morjo n? garantirat tok da ne morem n? naprej naro?vt za use bom mogu po?akat Citiraj
uklopko Napisano 24. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 No jaz sm naredil takolle(?koda da se slik ne vidi) jih bom danes na novo nalo?il Zadevo dobro razmasti? s kakim acetonom ali nitrotom. Pol pa gre? v leclerc,obi ,ipd. kupi? rde? sprej ki je prav za te zadeve in zadevo prebarva?.(jaz pri mojem sm 3sloje delal) Bobnov nism ?ravfal dol,?eljusti pa sm snel samo zunanji del kateri ti??i plo??ice ob disk,ga prav tako spucal in razmastil in seveda po?prical. Za 1x ?e dr?i lepo in je od tega cca 6mesecev. In z isto barvo sem pobarval ?e pokrov motorja,tako da sm ponucal celo piksno Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 24. oktober, 2007 Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 ne vem, ?e bo imela 2 GT tud diske zadaj :ne vem: Ponavadi so slike podvozja od najmo?nej?ih verzij Citiraj
BITJE Napisano 24. oktober, 2007 Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 ne vem, ?e bo imela 2 GT tud diske zadaj :ne vem: Ponavadi so slike podvozja od najmo?nej?ih verzij Ma ja sej pravm da so mi na servisu rekl da so bobni zadej...ampak useh hvala za slikco a lah ke zrihta? to?ne podatke od razmerij vijakov na feltnah za tanovo 2 GT... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 24. oktober, 2007 Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 http://www.carfolio.com/specifications/mod...59775&Mazda ?e je tukaj mogo?e, sem samo na hitro preletel in ni. ?udno se mi zdi da tudi prodajalci nimajo pojma :ne vem: Moje mnenje ko ima ?e 4 vijake da bo 4x100 Citiraj
BITJE Napisano 24. oktober, 2007 Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 http://www.carfolio.com/specifications/mod...59775&Mazda?e je tukaj mogo?e, sem samo na hitro preletel in ni. ?udno se mi zdi da tudi prodajalci nimajo pojma :ne vem: Moje mnenje ko ima ?e 4 vijake da bo 4x100 Ja moje tud sam niham med 4 krat 100 in 4 krat 108 ker 4 krat 108 ima tastara mazda 2 tko da ne vem...sam pravjo na servisu da ne more? tastare gledat da je itak zej bl ford-ovsko vse, tko da ne vem...najlep?a ti hvala za pomo? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 24. oktober, 2007 Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 Koliko ima pa recimo nova Fiesta? Citiraj
BITJE Napisano 24. oktober, 2007 Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 Koliko ima pa recimo nova Fiesta? Baje 4 krat 100....am nism zih Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.