Jump to content

Alex

Members
 • Posts

  18,238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  363

Everything posted by Alex

 1. Verjetno že sam veš, da je velika razlika med dizlom (150 konjski, navor 380Nm) in tem motorjem( 165 konjev a le 213 Nm in še tej so na voljo šele pri 4000 obratih.) Če boš kupil novega bi ti sam priporočil dizla. Itak je 6 letna garancija. Novejši letniki najbrž nimajo več toliko problemov kot starejši s temi dpf filtri. Sicer pa imajo vse znamke ( novejši avti) probleme z dpf filtri vključno z audiji in vw. Ti bi itak vzel ročni menjalnik(ki je mimogrede fenomenalen) in je to popolni komplet za zmagovalen avto.
 2. Tej so tu na forumu najglasnejši in vse obvladajo.
 3. Ko bi bila na x motorju poraba 10 litrov, bi bila pri 2,5 okoli 15.
 4. Itak. V bistvu za dedka mraza. Tej levaki sedaj, ki so na oblasti, ne priznavajo Miklavža in božička.
 5. Ziher 2-3 litre manj kot ta stari 2,5 motor.
 6. Itak. Sedanja leva falanga bi tudi vse policaje že odpusta in nastavila svojo potično (ptičjo) policijo. Pa da je bila prej diktatura in prisila.
 7. Ha, proti "ta močnim" 2,5 benzinarjem je to sitnica, kot bi rekel sir Oliver iz Alan Forda.
 8. Šele danes mi je uspelo 6-ko obuti v zimske gume. No, pa smo zopet na 17" "balonarkah". So pa vsaj črne pobarvane sedaj.
 9. Meni najlepši psi. Če bi ga že imel, bi imel takega. Ta tvoja psička je pa res lepa. Že kot mladička je imela "vražji", navihan pogled.
 10. V bistvu imam dobropis za 250€ za BTC .
 11. Koliko pa pride prvi? Sicer ga imam zastonj a me zanima.
 12. Tule je zanimiv članek, o "prečudoviti" strategiji Švedskega modela. https://m.radio1.si/82521
 13. Če bi malo bolj z svojo glavo razmišlja in ne poslušal raznih "resnic" in teorij zarote bi ti bilo lahko jasno, da ni bilo toliko respiratornih obolenj in gripe zaradi nošenja mask in ukrepov. A je to tako težko razumeti? A če greš recimo lakirati z škodljivimi barvami (nitro, akryl) je po tvojem enako za tvoje zdravje, če si nadeneš masko gor ali pa če si jo ne? Kdaj bodo pljuča bolj načeta?
 14. In kaj ima veze elektrika z vojno v Ukrajini? A se ti ne zdi, da nas "oni gore" samo malo nategujejo in izsiljujejo? Pa cena goriv? Cena je enaka kot na začetku leta, cene si pa take, kot so. Mi plešemo...
 15. Ko prebereš te vaše "umotvore" ne moreš drugega, kot se smejati. Pač levo razmišljanje.
 16. Včeraj smo bili na vrhunskem koncertu v Zagrebu.
 17. Pri neredno, (kar je ponavadi pri teh, ki jim gre mašina) pa lahko še prej. INe, redno servisiranje ni zamenjava olja vsakih 20000 kilometrov. To je ne resnost.
 18. Glih sem hotel napisati, da je ful dobra reklama za motor, ki je riknil pri le 138000 kilometrih. In potem so Mazdini dizli problematični.
 19. Ta oseba je skoraj vsem, ki jim poznam antupatična. Pa naj bodo to rdeči, ta bejli ali pa črni.
 20. Sodelavec je zamenjal niti dve leti staro kio xceed ,18000 km za novo enako, druge barve. Prej ročni menjalnik, sedaj avtomatski. In sedaj smeh, žena ga noče vozit, samo enkrat se je vsedla noter, nekaj telovadila, preklinjala in izstopila iz njega... sedaj je že kak teden tiha maša. Prejšnjo rdečo barvo je izbrala ona, sedanjo svetlo-medlo zeleno pa on. Grše barve za avto še nisem videl. Tako je, ko se mož odloča, brez, da bi poslušal ženo.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.