Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Nisem, sem malo teste in reviews pogledal in me ni navdušil.
-
To pa tud mene zanima. Se glih odlocam med pixlom in iphone 16e
-
Amerika že opušča regulacije in omejitve. Pri nas pa ta fašistična EU oblast samo zateguje pasove. In ne industriji in turizmu ampak nam navadnim državljanom.
-
@Alex, @Tilen5, vidva sta gledala Pixel 9 PRO. Sta ga potem vzela? Kakšen je?
-
To je problem, Mazda 3 ni karavan in je omejeno uporabna tako HB kot limuzina. 6e sploh ne bom komentiral, ker to ni Mazda ima pa res uporaben prtljažnik, ki je res velik plus. Nerazumno pa je da jo Kitajc kupi za pol naše cene. MX-5 je nišni model vse ostalo so SUV-i, ki jih je kot listja za krave ... mislim listja in trave. Manjkajo enoprostorec, normalen avto višjega srednjega razreda, predvsem pa prostorsko uporaben avto nižjega srednjega razreda, ki bi bil bolj karavan, ampak ga ni ker bi hodil v zelje CX-30. Mogoče tud kak pickup pa še kaj bi se našlo, da manjka. Motorje so tud čist porezal in kjer e bilo včasih po 5 različic na model je danes ena ali dve. Vsi iščejo čim bolj optimalne zmogljivosti, Mazda zmanjšuje moči motorjev, ker je samo še en dizel so se praktično umaknili vsi turbači. Tako nekako vse postaja sila anemično in brez življenja. Mazda je imela še pred kratkim čisto drugačno filozofijo, ki nam je bila res všečna, danes pa... škoda, vse dobro se nekoč spridi.
-