Skoči na vsebino

polo 1.2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Precej mu?ka kilometrina za majhen avto?ek z bencinskim motorjem, sicer pa ?e so kilometri realni, VSA ?AST. Sode? po registraciji bi bil zlahka v lasti na?ega kolega z rumeno Mazdo.  :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Vse realno. Tip mi je full dober frend ?e iz s?. Ta polo bo ?el do miliona! No,vsaj lastnik ima tak plan :-o

Napisano

?e je avto res 2003, dela torej 45.000+ km/leto.

Zakaj bi kdorkoli hotel delati tako kilometrino v tako majhnem avtomobilu, bencincu in servisom na 10.000km ter s takimi gumami?

OK, vsak ima svoje veselje, ampak kar se mene ti?e je tole: ne, hvala. 

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

Zakaj bi kdorkoli hotel delati tako kilometrino v tako majhnem avtomobilu, bencincu in servisom na 10.000km ter s takimi gumami?

Prva stvar, ko sem vidu da je bencinski motor, sem pomislil ali laufa na LPG, ampak o?itno temu ni tako.  :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Prva stvar, ko sem vidu da je bencinski motor, sem pomislil ali laufa na LPG, ampak o?itno temu ni tako.  :D

Prav iskal sem, ?e kje pi?e o predelavi na plin - pa ni?.

Upam, da ima vsaj klimo.

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

Prav iskal sem, ?e kje pi?e o predelavi na plin - pa ni?.

Upam, da ima vsaj klimo.

Le en airbag ima in radio. Nobenega plina. Kaka klima, ni?, ?ajbe na roko.

Zakaj? Hmmm, skrajnja var?nost. Sedaj pa tudi svojevrsten feti? v tem da vztraja do konca.

Napisano

Sej si si ?e sam odgovoru ;)

Mene tut vsak vpra?a ?e se mi spla?a vozt na morje k nimam kam prtljage za dat. Pa kaj...vsak bo shendlal po svoje.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.