Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Z ženo sva se nekaj spričkala glede pospravljanja in mi zabrusi, da bo ona odpeljala otroke ven, jaz naj pa sam pospravim, če sem tak talent. Oni odidejo ven, jaz pa se lotim pometanja in pomivanja. Takrat pa na vratih pozvoni. Grem pogledat in zunaj stojita dve Jehovi priči: - "Prišla sva te rešit." Si mislim: - »Sam Bog vaju je poslal – in briga me, kateri!« In ju povabim noter. Prvemu porinem v roke metlo in smetišnico, drugemu vedro in cunjo. BIL SEM REŠEN!
    • Spolno sem najaktivnejši zjutraj. Ko odprem oči, najprej jebem vse po spisku predvsem tistemu, ki me je zbudil...
    • Jaz sem tudi za progresivno obdavčitev in to ne na nepremičnino, ampak na določen del zneske na osebo. Zakaj tako? Ker ni enako al ma nekdo garsonjero kot edino nepremičnino, nekdo drug pa vilo z bazenom na 20.000 kvadratih parcele.
    • Ja. In zakaj bi za mojo hišo moral plačat enak davek kot nekdo za deseto, ki jo na črno daje v najem? 
    • Ja sam biciklict bo v 99% škodil samo samemu sebi un za volanom ma pa zelo veliko verjetnost, da bo v svoji pijanosti naredil nekaj hudega tudi nekomu drugemu. To je verjetno ta bistvena razlika. Pa to ni zagovor nikogar, ker sta oba kretena.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.