Skoči na vsebino

Prijavi

  • Zadnja sporočila

    • En prispevek kar tako...malo v vezi z "laptop" napajalniki,malo kot ideja namesto Laptopa za kakega šolarja ipd. Star Lenovo ThinkCentre M700  (Intel Core i5 6400T) z pripadajočim monitorjem. Takšne komplete pri podjetjih "mečejo stran" samo za to,ker so stari več kot 5 let. Jaz pa enega "rihtam" na dvoje RAMe (še čakam,da pridejo) za dvokanalni dostop,dogradil Wifi+Bluetooth,in poizkušam aktivirati M.2 NVMe SSD (če bo ratalo....zaenkrat slabo kaže-noče zaznati M.2 SSD🥺)....bom še poizkušal inicializirati z zunanjim USB-M.2 adapterjem,pa da vidim,če bo zaznalo....če ne,bo pa ta M.2 "upgrade" za Family-PC. Če ima kdo kako idejo-kar napiši🙄 Če z M.2 ne bo nič,bo pač kak hitrejši SATA-SSD in to bo to.   No in zraven tega kompleta je bil 90W napajalnik...k napaja direkt monitor,PC pa se vtakne "hukepack" v docking zadaj v monitorju,in dobi napajanje od monitora.   Sem kupil še opcijski HDMI-modul,da je PC bolj mobilen...pač na hitro priklopiš na TV ipd....k ima drugače samo DisplayPort izhode (2x).   Za npr. upokojenca,šolarja,študenta "polna kapa" za Office,net. itd.
    • Teta v Uniorjevi industrijski trgovini, ki je rekla, za 3/8 moment, da ga naj puščam v sredini območja. Za kole pa res imam kitajca.
    • Sem šele cca. dve leti na tem forumu,pa smo tako "na uč" do "nezavesti" debatirali o stojkah,zategovanju,mazanju vijakov in vsemu okoli menjave koles in vijačenju....pol pa tole🥺...brez zajebancije študiram,da bi si kljub "china" momemt ključu iz InterDiskonta privoščil še enega bolj spodobnega....npr. od Facom-a ali Stahlwille...takšnega,ki ti ga po uporabi ni treba čisto odtegniti (če ne se z časom "razštela"!!!-marsikdo tega ne ve...tudi jaz nisem🙄)....so sicer cca. 120€+....samo,ko tole vidiš😬...
    • Voznik kombija med vožnjo ostal brez kolesa | 24ur.com WWW.24UR.COM Policisti na številki 113 so prejeli klic nezadovoljnega potnika, ki se je peljal v kombiniranem vozilu iz Srbije v Slovenijo. Zaradi občutka, da...  
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.