Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Mogoče tvoji avto ne vedo, kje se nahajajo in bluzijo brezglavo okoli. Jaz ti povem ( lahko ti pove tudi Gelipter, ki je istočasno zamenjal akumulator kot jaz ) ,da je nov akumulator , ko ga montoraš plug & play. Ti lahko na tvojih testiraš in delaš proceduro cel dan, če ti paše. Na CX 30 to ni potrebno. Kaj ti pa natvezijo na servisu ( da je potrebno ne vem kam priključiti avto, pa neke kao diagnostike ...). Seveda, da ti lahko to zaračunajo. In ni poceni ta njihova procedura.
-
Nikoli ne more bit gotovo toliko drago,da bi razmišljali o električarjih. Raje se bomo manj vozili a bolj kvalitetno.
-
To se strinjam, elektrike ne bodo toliko podražili, bojim pa se še višje omrežnine in uvedba novega davka na prevožene km kar so nekatere države že uvedle. 100% sem da bodo EV nekje upalili, samo še ne vemo točno kako in kdaj.
-
Elektrika se ne bo nikoli podražila toliko kot gorivo. Se niti ne sme, sicer proizvodnja/gospodarstvo škripne. Poleg tega elektriko proizvajamo v Sloveniji, nafte pa ne. Pa saj sem to že nevemkolikokrat zapisal. Mogoče vprašanje za vse vas: Kje je tista meja cene bencina/dizla, da boste (vsaj) začeli razmišljati o EV?
-
Alex ne bluzi, pojdi se raje malo vozit s kolesom na luft pred zimo. Start stop sistem je treba resitirat s testerjem na licu mesta ali s proceduro v navodilih takoj po menjavi. Drugače mora avto sam skozi parametre pogruntat. Npr če delaš mestno vožnjo po 2km bo trajalo par dni da pogrunta.
-