etcho Napisano 25. februar, 2016 Prijavi Napisano 25. februar, 2016 ?au.V Mazdi 3 l. 2014 imam problem s prikazovanjem mp3-jev s klju?ka. ?e glasbo naenkrat skopiram na klju?ek iz PC-ja, se mape in mp3-ji vidijo po abecednem redu (v avtu na ekranu). ?e kasneje dodam mapo ali mp3, se pojavi na koncu, torej ne po abecedi. Edina re?itev je, da vso glasbo naenkrat kopiram, kar je nesmiselno, saj se vedno dodajajo pesmi po ?elji. V?eraj so naredili softverski update na servisu, ampak te te?ave niso odpravili.Tudi ?e vsem mapam in mp3jem nastavim isti ?as nastanka, ne pomaga. Probal sem z dvemi razli?nimi klju?ki in problem je enak. Klju?ek formatiram v FAT32. Ima ?e kdo podoben problem, oziroma obstaja kak?na re?itev? Citiraj
damci Napisano 25. februar, 2016 Prijavi Napisano 25. februar, 2016 uporabi recimo aplikacijo FAT Sorter in jo uporabi na klju?ku Citiraj
etcho Napisano 25. februar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 25. februar, 2016 uporabi recimo aplikacijo FAT Sorter in jo uporabi na klju?ku Hvala, sem uspel sortirat s to aplikacijo v tretjem prehodu. Je vseeno hitreje kot pa kopiranje kompletne glasbe vsakokrat, ko dodam vsebino. Me pa zares ?udi, da radio, ki bazira na Linuxu ne obvlada osnovnega sortiranja, kot smo ga navajeni v Windows. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.