Mary Napisano 8. november, 2005 Prijavi Napisano 8. november, 2005 Zanima me kako je z litimi plati??i pozimi? A jih zimska brozga kaj uni?i? Se morem pohvalit, da sem kupla za zimske gume nova lita plati??a!!! In zdej me je kolega prestra?u, da to ni bla pametna odlo?itev, da jih sol lahko raz?re. Zanima me va?e mnenje kako je s tem. Citiraj
LabiGT Napisano 8. november, 2005 Prijavi Napisano 8. november, 2005 Zanima me kako je z litimi plati??i pozimi? A jih zimska brozga kaj uni?i? Se morem pohvalit, da sem kupla za zimske gume nova lita plati??a!!! In zdej me je kolega prestra?u, da to ni bla pametna odlo?itev, da jih sol lahko raz?re.Zanima me va?e mnenje kako je s tem. naj te ne skrbi...jaz bi tud mel feltne pozimi, problem pa nastane ko montiram verige....zarad tega sem na jeklenih pozimi. Mas pa ene feltne posebi narejene za zimske razmere (debeljsa plast laka). Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazda-mx3 Napisano 8. november, 2005 Prijavi Napisano 8. november, 2005 Druga resitev je kupiti snowcat-ke ali zimske spirale, ceprav ne vem ali so te ze v prosti prodaji...sta pa oba izdelka slovenska proizvoda Drugace pa ja...brozga nebi smela uniciti felten... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
apcih Napisano 8. november, 2005 Prijavi Napisano 8. november, 2005 zima ne uni?i feltn, razn ?e kje po?koduje? lak in pol tm k je po?kodovan, zelo rad aluminij oksidera, in tist ne zgleda lepo, drua?e pa kr veselo na sneg Citiraj
ReDevil Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 Ja tole ko alumini oksidira je pa primer pr men, ko so kr neke crne pikce, sam itak tut brez njih feltne ne bi ble glih prov lepe! )) Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.