Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ufff kaj sem naredil z omembo teh senzorjev. 🙂  Zdaj pa kup negative in cele liste kaj vse je narobe. Upam da koga ki to bere in se odloča, ne odvrne od nakupa avtomobila, ki je dejansko nekaj najboljšega za ta denar.   Kar se tiče radarskega tempomata, moj deluje brezhibno in gladko. Včasih se zmoti in ne pospeši, ko nekdo pred tabo zavija gre na levi pas, mazda pa za nekaj sekund misli, da je bremza pred tabo, ampak to je bolj izjema kot pravilo. In pri drugih znamkah ni nič drugače.   Glede avdio sistema. Imam Bose in je odličen. Nisem si mislil, da bom kdaj to rekel za to znamko, katera mi je od vseh avdiofilskih od nekdaj najbolj mimo. Ampak dejansko špila uredu. Še posebej dober je za moderno pop in tehno muziko z bogatimi basi, katere moraš obvezno znižat za vse ostale zvrsti, sicer zveni res res porazno. Pioneer je pa prava stvar za stare rokerje. Tudi odličen. Ne vem kaj ste prej vozili, ampak pri meni je avto svetlobna leta daleč od vsega kar sem vozil do zdaj. Z izjemo senzorjev seveda 🙂
    • Kdaj sta imela na cestah obale nazadnje sneg?
    • Za dva s svojim motorjem je cca 1800-2000. (3000km po spaniji, 1500 do trajekta v obe smeri) Pot, trajekt, benz, hoteli se prav vse razen hrane
    • Koliko dni tak izlet traja in koliko je treba nasparati cca.? Sem potencialni interesent za april, ampak je treba vnaprej nacrtovati...
    • Bomo enkrat pozimi v snegu šli na Roglo pa da vidimo test Hankook & Kleber.... 🤔🤗😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.