Gost Napisano 30. november, 2016 Prijavi Napisano 30. november, 2016 letos smo izbrali fantka z neozdravljivo boleznijo, ki ima za novo leto dokaj specifi?no ?eljo - katerikoli model?ek avta ?kode rally.Mi imamo kar nekaj stvari mu bomo darovali, ampak radi bi da se uresni?i njegova ?elja - ali ima kdo doma kje kakr?enkoli material, avto?ek itd o rally ekipi ?kode? Hvala Citiraj
Jest Napisano 30. november, 2016 Prijavi Napisano 30. november, 2016 letos smo izbrali fantka z neozdravljivo boleznijo, ki ima za novo leto dokaj specifi?no ?eljo - katerikoli model?ek avta ?kode rally.Mi imamo kar nekaj stvari mu bomo darovali, ampak radi bi da se uresni?i njegova ?elja - ali ima kdo doma kje kakr?enkoli material, avto?ek itd o rally ekipi ?kode? Hvala Sam sicer nimam nic takega... Je pa na eBayu kar nekaj tega >> http://tinyurl.com/gnhpkmc Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Katjaa Napisano 30. november, 2016 Prijavi Napisano 30. november, 2016 letos smo izbrali fantka z neozdravljivo boleznijo, ki ima za novo leto dokaj specifi?no ?eljo - katerikoli model?ek avta ?kode rally.Mi imamo kar nekaj stvari mu bomo darovali, ampak radi bi da se uresni?i njegova ?elja - ali ima kdo doma kje kakr?enkoli material, avto?ek itd o rally ekipi ?kode? HvalaPa ?e se pi?e ?kodi Slovenija:) Jaz mam ?koda salon ?ez cesto, ampak sem na bolni?ki. Drugi teden pa bi verjetno lahko ?la kaj povpra?at. Mogo?e me ?e celo malo poznajo (fotr je bil v?asih avto?tromar - 25 let nazaj pri njih) Citiraj
Katjaa Napisano 30. november, 2016 Prijavi Napisano 30. november, 2016 Smo nasli! Veza Seat - ?koda. HvalaSuper:) Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.