denis85 Napisano 20. januar, 2017 Prijavi Napisano 20. januar, 2017 Zivjo,zanimame okvirni strosek menjave tesnila glave motorja(ce je ze gdo od forumasev to menjal) pr mazdi 6 letnik 2003 2.0 diesel 89kw.Sem bil pri enem mehaniku,ki je rekel da pod 500e z materijalam ne bo. Citiraj
Brane Napisano 20. januar, 2017 Prijavi Napisano 20. januar, 2017 To je vse odvisno kaj spada zraven- tesnila,olje, filter olja,antifriz, termostat, bru?enje glave,jermeni, ?rpalka vode pa jih je500 Citiraj
Deeyan Napisano 21. januar, 2017 Prijavi Napisano 21. januar, 2017 Zivjo,zanimame okvirni strosek menjave tesnila glave motorja(ce je ze gdo od forumasev to menjal) pr mazdi 6 letnik 2003 2.0 diesel 89kw.Sem bil pri enem mehaniku,ki je rekel da pod 500e z materijalam ne bo.Ce ti je reku tako ceno z delom vred je zelooo poceni Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
denis85 Napisano 21. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2017 Ja je kr zalogaj.Se mi jo ne splaca popravljat tko da bo vrjetno sla kr na odpad ker ni najbolj ohranjena,je pa do zdaj najbol hvalezen avto k sm jih mel. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.