AmpeR Napisano 20. april, 2017 Prijavi Napisano 20. april, 2017 Pozdrav! Nameravam pripeljati nekaj vre? peletov. Na dnu prtlja?nika sem zrezal vezano plo??o, da malo pove?am nosilnost.Koliko lahko nalo?im v avto, ?e tudi zadnje sede?e polo?im dol? 300kg? Kaj ve??lp Citiraj
jures Napisano 20. april, 2017 Prijavi Napisano 20. april, 2017 Pozdrav! Nameravam pripeljati nekaj vre? peletov. Na dnu prtlja?nika sem zrezal vezano plo??o, da malo pove?am nosilnost.Koliko lahko nalo?im v avto, ?e tudi zadnje sede?e polo?im dol? 300kg? Kaj ve??lpV homologaciji ti vse pi?e. preko NDM ne sme?, torej po doma?e NDM - te?a avta - ti = tovor. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 20. april, 2017 Prijavi Napisano 20. april, 2017 Pozdrav! Nameravam pripeljati nekaj vre? peletov. Na dnu prtlja?nika sem zrezal vezano plo??o, da malo pove?am nosilnost.Koliko lahko nalo?im v avto, ?e tudi zadnje sede?e polo?im dol? 300kg? Kaj ve??lp Jaz sem enkrat eno paleto (se mi zdi, da je bilo 1070 kg) preljal dvakrat... torej dobrih 500 kg naenkrat... Je pa res, da sem peljal samo ene dva km od Medvod do doma ... Najprej sem mislil, da bom moral trikrat peljat... pa je potem slo v dveh furah ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
AmpeR Napisano 20. april, 2017 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2017 Aha, se pravi:tako mi pi?e najve?ja tehni?no dovoljena masa vozila: 2105 kg - masa vozila 1588 kg - jaz 75 = 442 kg? Citiraj
jures Napisano 20. april, 2017 Prijavi Napisano 20. april, 2017 Tako je. Ce te dajo na vago z vsem ne sme preseci 2105kg Pa seveda podvozje bi lahko trpelo. So pa dosti omehkuzili t.i.suv...cx7 se mi zdi ke mela 2400kg Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
AmpeR Napisano 20. april, 2017 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2017 Ok hvala. Bolj spra?ujem, da ne pretegnem avta kot policaje. Pomojem je mala verjeetnost da te policaji dajo na vago... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.