Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

helllo mazda?i...

Gledam in brskam in naletim na problem...

Kupil bi rad kit glavnega jermena in sem zasledil, da mi vedno isklanik ven vr?e za moj motor 2 jermena. en ima 150 zob en pa 153 kateri je sedaj pravi.. avto pa:

Mazda 6 2007 2.0 CD (GY19T6) tip motorja RF.

hvala za pomo?.

Poslano z mojega MHA-L29 z uporabo Tapatalk

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Jaz,k lih pocasi delam kopalnico,sem ugotovil,da pri nas v večini dobiš le kitajsko sranje za veliki cvenk. Sem vse od armatur,itd. kupil od Dornbrachta (Dornbracht Lissè serija). Dobiš rudi pri nas,a so cene cca.1-2x višje. Vse kupil online pri B-Cube b-cube: Online-Shop für Badezimmer, Heizung & Wellness Just a moment... SHARE.GOOGLE Vse...umivalnik,podomarico,omarice Villeroy&Boch itd...galanterijo (stenski obešalniki,dozirniki za milo itd...) vse Keuco (edicija 400).... So prišle tri palete za 6500€...ptt za vse pa 26€!!! Nekaj malega pa še pri Skybad-u Skybad Sanitär-Shop: Bad, Küche, Heizung online kaufen Skybad Sanitär-Shop: Bad, Küche, Heizung online kaufen SHARE.GOOGLE Sanitär Online-Shop für Sanitärprodukte und Sanitärbedarf: ✓ Marken Sanitär-Produkte...   Sedaj,ko gledam že za drugo kopalnico,bom naredil isto...najbržisto Keuco edicija 400...in Dornbracht ali Keuco armature... Če hočeš nekaj "boljšega",lahko pri nas kar pozabiš...al je roba drek,al so cene drek...žal.  
    • Da ti pritrdim iz prve roke. Sem pred davnimi leti delal v Armalu, v prodaji. Najbolj zajebane odlitke Grohetovih pip je delal Armal. A Nemci niso znali ali kaj drugega, naj si vsak sam razlaga. Pa ni bil samo Grohe, tudi za Hansgrohe smo delali, pa še kake tuje znamke...
    • O ja. Salamico si pa vzamem za domov.
    • Žal nima Akrapovič niti enega izdelka za Škodo.
    • Pozabil prilimati sliko...iz takih Alu-cevi sta rezala distančnike.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.