Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Vsak avto, ki da več od sebe (beri je močnejši) in če uporabiš vso konjažo, ki je na voljo pije pač več. Če pa uporabiš samo toliko konjev kot reecimo pri šibkejšem avtu (beri, da voziš kot penzionist) bo pil zelo podobno.
    • No zdaj si me pa čisto zgubil, žal  Do zdaj sem tvoj e-entuziazem ignoriral tole pa pač ne. Si nočem predstavljat kako neudobna je bla prejšna Y ...  če zdaj pravite da je bistveno udobnejša nova, samo da to zame ni.   Z novo Teslo Y sem po sili razmer naredil 600 km in pač ne razumem zakaj je ta avto tako opevan, aja ker je vse druga kot avto, zato, to se pa strinjam. To da nimam hitrosti naravnost pred sabo je zame velik minus in iskreno upam, še toliko bolj pri elektriki kjer km/h šviga gor in dol brez občutka še hitreje kot pri ICEjih. Drug del je da ne vem kje na powerbandu sem, ja je tam 2px širok stolpec na robu ekrana ... ma se tako slabo vidi, da zgleda kot nek bug v user interfacu. Ta seznam se pri meni nadaljuje: klima. sedeži. auto-pilot. in tudi vozna dinamika, nevem kako to lahko nazvete vrhunsko.   Pa ne mi sedaj, da tega sploh ne rabiš ker avto "sam" vozi ... ja, ko bo vozu sam nočem imeti niti volana in pedal, s tem problema nimam, do takrat pa srečno.
    • Čudno, men Petrolova aplikacija za točenje goriva vsakič deluje brez težav. 5 minut vse skupi za naslednjih 900km.
    • Naravoslovna zanimivost.   Ko samček hobotnice najde svojo partnerko , si odtrga svoj penis in ga vrže samički, da bi se samo osemenila z njim. Kasneje mu penis zraste nazaj.   Tole je dejansko najbolj direkten način, da nekomu rečeš: "ma na, kle maš pa se jebi"
    • @dvorjan, hvala ... upoštevaj, da sem še v kameni dobi  .
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.