Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Z Brave, ki je brez reklam.... 🤗 😉 
    • To mam skos v podzavesti, k se kje dol spustim po klancu pa gre števec nad 50km/h. Me kar zmrazi, ko samo pomislim, kako bi potem ril in se kotalil.    Važn, da si jo dobr odnesel, ampak zdaj maš to v podzavesti... od zdaj naprej bo šlo bolj počasi, ker glava ne bo pustila hitreje.
    • Če bi lahko bi vzel tistega manjšega osnovnega, ker je čist dovolj... ampak se ne da, razen če se kupi najbolj osnovna različica opreme.    Drugač pa sam nimam težav s preglednostjo, ker sem bolj proti stropu avta s svojimi 192cm. Tako, da kolikor sem lahko sedel v salonu, je vse popolnoma normalno pod nivojem spodnjega dela stekla. Se pravi ni nobenih distrakcij v preglednosti.
    • Še en test. Končno realna ocena tega mini dinota (in poraba ).   https://www.amzs.si/motorevija/avtomobili/za-volanom/2026-02-25-za-volanom-mazda-cx-5  
    • Pogledaš motorno paleto (aja je ni😉🤔, ker je samo ena opcija) in prebereš post od testa Bossa in kodiaka rs, ki je v istem segmentu avto....če bi imel konfigurator da zamenjaš motor/obliko, pol bi bila tale cx-5 izjemno zanimiv avto, tako pa....
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.