Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• No to pa se strinjam in to velja tako za leve in desna... je tako?
    • Kdaj pa si ti nazadnje gledal RTV? Jaz mogoče samo, ko so bila soočenja pa je bilo kar precej nevtralno, so se pa sodelujoči kar dobro skakali en drugemu v lase oziroma plešo.   Moj občutek je tak, da RTV se vedno dobrika vsakokratni trenutni oblasti. Trenutno jih spravlja v strah gologlavi, čeprav so mu šli precej na roko in se mu dobrikali. Ne razumem pa tega, da se niso v 35 letih naučili, da jastreb spoštuje le tiste od katerih bo imel v prihodnje koristi in so nad njim po vplivu in zaničuje tiste, ki se mu dobrikajo od spodaj. On je tipičen biciklist - zgoraj se sklanja, spodaj pa pritiska.
    • To je veljalo včasih, zdaj je ponedeljek med najbolj obremenjenimi, ker se gor po vikendu zapodijo vsi čakajoči kamioni. Boljši dnevi so torek, sreda in četrtek.
    • A res?! ..ne ti nam "pesek v oči".     In še ena njegova izjava,ki problem lepo opiše.     Moje mnenje-ta "rakavi tumor" bo treba izrezati,ali pa pacienta pustiti,da umre. Kdor pa si želi svoje politično trobilo,si ga naj pa sam plača!
    • Problem niti niso medijske hiše… ampak družbena omrežja, kjer je ogromno trolov in botov, ki podpihujejo zadeve…
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.