Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Tele JD Power razuslave niso glih verodostojne. Za njih je vsak obusk servisa okvara tudi, ce si su samo baterijo v kljucu menjat. Tale jd power je kt da bi se zanasov na novice iz fb
-
Henčkom? Sm kmet an s hribu doma... A ni Henček že "gotof"...
-
Al sem se nasmejal! @Bini, sicer si zgrešil rubriko (To je pa kr smeh), ampak za dobro voljo si pa poskrbel. Mislim, ko sem videl, kje je Ford na tej lestvici...
-
Jaz bi tvoj model izboljšal, da bi se že ob speljevanju zmotil in pribil v zid. Da ne uničuješ vozil na cesti - sploh, ker se lahko zgodi, da pri tem uničiš tudi kakšen avto. Drugače pa je poslovni model dober. V bistvu, če dobro premislim, smeti so bile vedno dober biznis... Kar poglej komunalce. Za smetnjake praznit po mestih imajo same spodobne tovornjake solidnih firm. Smetarski tovornjak ne bo kakšna kitajska roba, kot na primer Dongfeng Motor Corporation, FAW, Chang’an Automobile in podobni. Še Ivecota težko najdeš med smetarskimi tovornjaki. Tako da če se lotiš pospravljat smeti direktno iz salona na smetišče, bo to gotovo dober poslovni model...
-