Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Sej je bolj, da si šu v 1. nadstropje, ker v pritličju bi bilo več stvari za jamrat. Pa BMW forum bi te šele pojedu 😀
    • No ker vas zanima... Še sem lastnik Mazde in ne nisem ga zapeljal v salon.    V mazdin kjer sem ga kupil bi sicer težko zapeljal ker so v prvem nadstropju. 😁   Spodaj je pa BMW. 😁   Avto je soliden ampak je poraba v moji relaciji katastrofa.    Pa voznikovs vrata ropočejo... Pa barva je zanič.    Na servis še nisem šel. Zarad bolniške pa zdaj zaradi vremena. Se mi ne ljubi skakati po servisih sedaj če ni res nujno.    Grem pa vsekakor da se reši par stvari.  Če se odpravi ropot v vratih in še kakšno malenkost pol morda avtomobil obdržim.    Ker mi je všeč vožnja in motor. Malo manj senzor dežja in asistencni sistemi ki so slabi.    Ajaj poraba po treh tankanjih... Ni ravno blesteča...    Edit:   Se še komu nabira umazanija na notranjem robu zadnjih vrat in na pragovih sprednjih vrat na notranji strani?  
    • Jaz moram priznati, da sem vedno pijan od enega piva. In to od petega...
    • Meni je avto vizualno vsecen ampak spet, tisti grdi ekran vse pokvari, se bistveno slabse kot pri 6e, pa zakaj bi nekdo rabil taksen ekran.
    • Ja sej je nekaj takega, tud na moji G194, sedaj ko je mraz, mokra vozisca pa gume cca.1l navzgor.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.