Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Vpraša Micka Janeza: - "Pa kaj se ves čas premetavaš po postelji?" - "Od Milana sem si sposodil 1.000€, pa od skrbi ne morem spati." Micka odpre okno in se zadere: - "Milaaan!!" Milan odpre okno in se oglasi, Micka pa mu zakriči: - "A je resnica, da si je Janez od tebe sposodil 1.000€?" - "Ja!" - "E, pa, k###c ti bo vrnil!" Micka zapre okno, se obrne k Janezu in reče: - "Zdaj pa mirno zaspi, on pa naj se premetava po postelji..."
-
Mali cigo vpraša očeta: "Čale, ka je to demokracija?" "To je, da slovenci hodijo vsak dan delat, mi pa samo sedimo doma in jim krademo, pa še socialno podporo in otroške doklade dobivamo od njih" "Kok pa, da jih to ne nervira?" "Sej jih nervira, sam to je pa že diskriminacija."
-
Debata tukaj o moških in šovinizmu in o ženskah in feminizmu in da je današnja družba seksistično naravnana in ... ... ... Pa reče ena sodelavka: - "No, naj kdo reče nekaj, da se bom počutila kot ženska!" Meni pa butne skozi možgane in bleknem: - "Glej, kako si parkirala." Dobro, da pogledi ne ubijajo, ker drugače tega ne bi napisal. So se pa smejali vsi razen nje...
-
Meni na vsakem racunu pise 20 do 30 eur kazni za presezeno moc, ki so jo sami nastavili na 4.6 kW. Ce jo dvignem na 9.4 kW, toliko imam namrec najvisjega porabnika (savno) ki dela 90 min parkrat tedensko, pridem s poloznico nizje. Tako so mi oni zaracunali. Ampak pazi... ce so se zmotili, spet placam kazen zaradi neuporabe toliksne moci. Mislim da je sistem narejen da te olupijo in so ga zanalasc tako naredili kot so ga.
-