Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Kakšno natolcevanje. V vsakem parkomatu se skriva kača. Mogoče da človeku nenevarna, je pa nevarna človekovi denarnici.       V kranjskem parkomatu se je skrivala (za človeka nenevarna) kača WWW.RTVSLO.SI Na parkirišču Čebelica v Kranju so zjutraj v parkomatu našli kačo, ki jo je dan prej opazila obiskovalka mesta. Po laični oceni je šlo za kobranko, za človeka nenevarno in nestrupeno vrsto kače.  
    • Še niso sploh začeli delati, pa je baje že v lekarnah pomanjkanje apaurina. Mojemu kolegu iz banda, ki ponavadi voli levico, se je scufalo do konca. Niti na vaje ne pride.😅 Ne vem, zakaj se nekateri toliko sekirajo zaradi ene ku..eve politike. Levi-desni, ponavadi je enako zame. Je pa lepše videti, ko ni "nepravih" na oblasti, to je res.🤗
    • Fuzla se enim fuzla😂🤣
    • Vprašanje za voznike mazde CX-30 in mazde 3 z baby dino motorjem(lahko tudi z X mororjem za primerjavo). Koliko plačujete za male servise oziroma koliko ste plačali za prvi servis? Danes sem telefonsko poizvedoval za okvirno ceno prvega servisa za mojo CX-30 pri Ferku in moram reči, da se mi zdi malo much. Za servisni pregled, olje + filter, kabinski filter mi je okvirno naračunal 380 euronov. So morda zopet podražili liter olja in ure zaradi obvezne božičnice in dviga minimalne plače?
    • Se mi zdi, da se zgledujejo po slovenskem reku: Koga je pičila kača, se še zvite vrvi boji.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.