jointar Napisano 18. januar, 2018 Prijavi Napisano 18. januar, 2018 lep pozdrav. pred kratkim sem postal lastnik mazde 3 (2004) in se soo?am s problemom... danes so mi med voznjo ugasnile lucke za osvetlitev armature in ob tem tudi zadnje luci. med voznjo so se potem lucke spet prizgale a cez kak kilometer spet ugasnile. prvic sem imel ta problem decembra ob prvem snegu in se je resil z menjavo sprednje zarnice. sedaj pa nimam ideje kje bi prihajalo do stika. hvala za ideje. Citiraj
Aless Napisano 23. januar, 2018 Prijavi Napisano 23. januar, 2018 Hmh, ce so se spet nazaj prizgale je verjetno kje kak slab stik. Meni na trojki isto 2004 letnik je do zdaj crknila samo zarnica za osvetlitev komand klime. Je pa enostavno menjat. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
jointar Napisano 29. januar, 2018 Avtor Prijavi Napisano 29. januar, 2018 Hmh, ce so se spet nazaj prizgale je verjetno kje kak slab stik. Meni na trojki isto 2004 letnik je do zdaj crknila samo zarnica za osvetlitev komand klime. Je pa enostavno menjat.kje pa si narocil zarnico? Citiraj
Aless Napisano 1. februar, 2018 Prijavi Napisano 1. februar, 2018 Dobis jo v vsaki avtotrgovini Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.