Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• droga in estrada, kaj čemo v sloveniji :)....ne moreš se voziti v kombiju in ne biti pripet, vse ostalo je prodajanje bučk....kakor koli pa, koga to sploh zanima.....najbolje da vsak objavi kaj je imel težave na svoji poti na dopust in nazaj....in ali je lahko tankal bencin/dizel ceneje kot v slo, ali dražje ter ali je bilo pivo dražje na hrvaškem ali italiji....
    • Jaz sem enkrat koristil Triglav asistenco za kolo... ko smo bili z Mazdasi v Medvodah na pijaci, je medtem guma spustila  ... Nedolgo pred tem, mi je zavarovalnicar ponudil dodatno zavarovanje pri avtomobilskem, da velja tudi za kolesa... in je takrat kostalo nekje okoli 6€ dodatno  in sem probal... pa je slo skozi BP ... Kolo je nalozil na avtovleko in me peljal domov ...       .
    • Na osnovi katerega kaznivega dejanja je kriva, kateri člen? Verjetno že veš, imaš dokaze, če v naprej obsojaš??? Kazenski zakonik (KZ-1) (PISRS)  
    • - Zakaj jokaš? - Izgubil sem diplomo. - Ja, in? - Zdaj ne vem, katero fakulteto sem naredil.
    • Obvezna oprema, če grem v "bošk". Čeprav imam mleko v gumah, imam s sabo tudi 2 zračnici in mini pumpo. Poleg tega še mini kompletek imbusov, izvijačev, torexov, vezice, ključ za ketno, orodje za snemanje plašča. Sploh na obali je dosti ostrih kamnov in robide, ko greš izven ustaljenih poti.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.