Skoči na vsebino

Nova www za DRAG RACE 2006

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Organizatorji drag race smo naredili svojo novo spletno stran:

www.publicrace.com

Stran ?e trenutno dodelujemo, boste pa od sedaj naprej na njej na?li VSE podatke o leganih DRAGih v Sloveniji ter sosednjih dr?avah.

Na strani bo objavljen pravilnik za leto 2006.

Objavljeni bodo datumi dirk ter vse pomembne novice o dirkah.

Objavljene bodo vse novice od A?2005 v zvezi z dragi pri nas.

Prav tako bo deloval tudi forum, na katerem bo tekla beseda o vsem mogo?em na to "dirka?ko" temo

Torej vsi, ki se mislite v letu 2006 udele?evati drag dirk...se vidimo na www.publicrace.com

Napisano

Torej vsi, ki se mislite v letu 2006 udele?evati drag dirk...se vidimo na www.publicrace.com

kwa pa mi k sam gledamo ? :P:D

jaz namre? pelu sam 1x v ?ivljenju... ne re?em pa da nikoli ve? :D

lepo lepo, da je kaj takega na pamet pri?lo nekomu... upajmo da bo sezona ?imbolj polna... ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

?ivio kolegica s Honda foruma! :P

Fajn se mi zdi tale stran, pa tut tema je vedno vro?a (tut pozim k nas bl k ne zebe)! :D

Dobrodo?li na forumu!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Pa kaj je nekomu treba tega stresa, da gres na pot in moras non stop gledati porabo, ne smes vec kot 100 km/h, imeti stalno pripravljen zemljevid s polnilnicami, na koncu pa prišparaš za sendvič in pingo sok.   Aja, pa še mali Zoe na AC je cel stres ko te kamioni nažigajo iz obeh strani.   Ni to glih sproščujoča vožnja.   Evo za primerjavo, včeraj sem nabutal svojo M6 do zadnjega kotička, med drugim sem dal v prtljažnik tudi baterije za malo sončno elektrarno, ki jo imam v Fažani, pol sem pa notr vrgu še psa, mulca pa ženo. Avto je bil fajn poseden, pomoje sem vozil 350-400 kg. S svojim dinotom sem se privlekel v Fažano s porabo 7,1l s tem da sem po AC vecino casa vozil 120-150 km/h, odvisno od tega koliko mi je dopuščal navigator, beri žena.   Edini stres, ki sem ga torej imel na poti je bil, da ga nisem mogu bolj pritisnt.
    • Tako na hitro...kaj takega po moje...če je mehka kovina... Bom pa še bolj prebrskal doma...   Just a moment... WWW.KNIPEX.COM  
    • Mislišvna eni strani ploske.. ne-niso....so bolj za zmogljivost ne glede na finiš. Če se ne motim...pač sklepam🙄...tiste prečke so iz medenine? Ima Knipex "vse živo", in pri npr. elektroničarskih vem,da navajajo kak tip "ugriza" oz. ostric gre pri kleščah. Sem lih na šihtu...bom proti večeru prebrskal in pogledal,kaj imajo vse za tak namen in objavim.
    • Se pogovarjata Rus in Slovenec: - "Mi imamo rudna bogastva." - "Mi imamo pa Goloba." - "Mi imamo mogočno in močno vojsko." - "Mi imamo pa Goloba." - "Mi imamo nacionalni ponos." - "Mi imamo pa Goloba." - "Pa vi nimate nič drugega kot Goloba?" - "Če bi vi imeli Goloba tudi vi ne bi imeli nič drugega..."
    • Sem vprašal sodelavko, kako pa kaj sexualno življenje? Pa pravi, da bolj slabo. V glavnem se samozadovoljuje, pa še takrat zaigra orgazme, samo da je čimprej konec...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.