megane coupe
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ne moreš vrjet, edina stvar, ki se ni nikoli pokvarila in še vedno dela! Pa poklapljam vedno že 9 let.
-
Zanimiva prigodica na sprehodu z psom. Sem ravnokar bil na sprehodu,in zaslišim eno civkanje in frfotanje...prav čudno.... In zagledam na enem drevesju (malo višje grmovje) viseti kosa😲🥺. In gledam in gledam,in ugotovim,da v bistvu visi na eni tanki vrvici. Je bil kar pošteno visoko,grmovje pa neprimerno za varno plezanje... In sežem v žep in z svojim Spyderco Paramilitary 2 lih za glih dosežem mesto,kjer je ta veja rasla iz debla...z par rezi vejo odrežem,da se je z ptičkom vred pomaknila nižje.Tako sem še lih,za glih dosegel z roko,in vejo snel z tega grmovja... Pri tleh nad travo sem po tem z enim spretnim rezom prerezal vrvico,in je Kos padel na mehko travo,in takoj odskakljal v gosto grmovje počivati. Vprašanje kako dolgo je tako "na glavo" visel🤔 Danes je "dober dan"😃👍,tudi če je zunaj turobno😄
-
A si ga vprašal točko katere so te velike težave? Ker če govorim s kom na servisu, neke blazne panike ni, razen sem pa tja komu tesnilo prepika , ampak to je redko menda.
-
Od Mazda-si.net · Napisano
Mazda Production and Sales Results for April 2025Preberi celoten članek -
Samo vzvratna ogledala pa še vedno lepo zapira ne?
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.