Boss Napisano 28. november, 2019 Prijavi Napisano 28. november, 2019 Meni je polico Tina v ponedeljek naredila super, tako kot pred dvema mesecema in zato z veseljem pridem naslednji? spet. Verjetno res nisem ena bolj zahtevnih strank pri lovljenju popustov pri zavarovanjih ampak se je Tina potrudila in na?la ?e popust/dobroimetje za Petrol kartico tako da hvala njej ?e 1x. Citiraj
Martin Cufer Napisano 28. november, 2019 Prijavi Napisano 28. november, 2019 Jst ne =bem nobenih agentov ve? odkar obstaja zavarovanje preko neta. Sem bil prej ?e na vseh zavarovalnicah preko agentov,pa so bile cifre napram internetnim ogromne. ?e "?lahtnik",ki je bil pri Generali mi ni mogel narediti police za isto ceno,kot mi je ponudila spletna zavarovalnica G24. Primer: Mazda 6 2007,2.0D 89kw osnovno,AO+ in asistenca 137? Citiraj
Jest Napisano 28. november, 2019 Prijavi Napisano 28. november, 2019 Samo verjetno se nisi nic rabil zavarovanja ... Ker takrat se izkaze, ce je OK ali ni... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 28. november, 2019 Prijavi Napisano 28. november, 2019 Samo verjetno se nisi nic rabil zavarovanja ... Ker takrat se izkaze, ce je OK ali ni... To je edino kar je bistveno ... ko jih rabi?, takrat ?ele ve? ali si naredil dober deal. Seveda govorimo za kasko. Citiraj
Izzyak Napisano 24. februar, 2020 Prijavi Napisano 24. februar, 2020 Torej, raziskujem malo ta zavarovanja in ta WIZ se mi zdi kr ugodno v primerjavi z drugimi. Avto bo pa? nova Mazda 3 (paketi safety, sound in style) Ali ima kdo tukaj ta WIZ?V ?em je finta te ugodne cene?Kje zavarovati novo mazdo?Ta Wizz je ugoden zaradi tega ker ne daje premijski razredov. Na za?etku zgleda poceni, ?e pa bi ra?unal dolgoro?no in z premijskimi razredi pa pride potem na koncu ceneje na zavarovalnici. Sem pa zasledil stran Nasmejana.si, ki ponuja primerjavo med zavarovalnicami po ponudbah. Izpolnite vpra?alnik na linku: https://nasmejana.si/zavarovanje-vozila/ in dobili boste 4 ponudbe od ?tirih zavarovalnic. Spla?a se Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.