Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Bolj ko spoznavam, kaj se vozi po naših cestah, bolj me je strah iti na cesto... Danes nanese situacija, da je nujno treba na pot, službeni avti pa vsi že zasedeni. Pa se sodelavec ponudi, da bo on peljal. Ima Hyundai i20, ki ga je čipiral in friziral in baje ima zadeva 195 kW. Dobro, sedeva v to reč in on spelje. Prideva na avtocesto, pospeši do 140 km/h - in ogledala se sama zaprejo. Jaz gledam, ga hočem vprašat glede tega, on pa prav veselo in ponosno: - "Se čudiš, kaj? Veš, to je moja domislica - da zmanjša zračni upor, pa lahko še bolj leti..." Hja, čudil sem se, ja, samo ne temu, kar je imel on v mislih... In to se vozi po naših cestah. Pa še skozi tehničnega gre brez težav, ker ko hitrost pade pod 140 se ogledala spet sama odprejo...
-
No, taka je moja kilometrina. S tem da imam avto vsak teden posesan in je verjetno bolj čist kot polovicah vaših dnevnih sob tukaj. Tepihi so pa žal za en k****
-
mislim da so bile te felge takrat pol cene original mazdinih + nekaj stroška moraš računat da majstr napiše original potrdilo pa da greš na homolomo pa da daš tam še nekih 30 eur torej če bi rad čim bolj smooth in čim manj napora - kupi original 17 zimske pa maš mir
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)