Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Imel sem Giulietto. Če je kazalo cifro ali Ime je bilo odvisno od tega, kako je bila shranjena. S ali brez +386. Kot eni shranjujejo z 00 namesto +, tudi ni bilo ok.   Imela je možnost branja sporočil. Ampak Symbian SonyEricson G900 in HTC Desire S tega nista podpirala.   Ene zadeve se pač ne marajo.   Kaj ti naj rečem, isto star Polo Highline sploh ni podpiral normalnega Blue tooth-a. Ker ni imel je bil ekran med števci kot digitalna ura. No tovarniško je bilo podprto z ločeno napravo v kotu pri A stebričku. Smo vgradili Parrot-a. Torej tudi VW ima kdaj primankljaje. Tako je. No na Parrotu je delalo vse normalno in ne kot v Giulietti 😉
    • Zakaj vedno, ko hočeš nekomu pomagati na temu forumu padejo agresivni stavki in sklic na "pri mojem prejšnem avtu". Nisem pa dobil odgovora na noben vprašanje. Vozi potem svoj prejšni avto ali pa od žene nemca.
    • V času lastništva CX-30, sem zamenjal tri telefona pa je bilo vedno isto. Zakaj mi je delalo normalno v prejšnjem avtomobilu in sedaj v ženinem VW T-Cross-u?  Še vedno si mnenja, da je problem v telefonu?   Nimam zvočnika.   
    • Možno da so ti vodlia zaribana
    • Poklikaj si prosim.   Škod so lani ukradli ca. 12, Mazde pa nobene 😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.