Skoči na vsebino

MAZDA V SLOVENIJI ŽE SEDEMNAJSTI MESEC ZAPORED BELEŽI ODLIČNE PRODAJNE REZULTATE

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• To je pa zgodovina oz. eni prvih pionirjev elektronske glasbe. Na novo izdan album Kraftwerk Radio-Activity 50'th Anniversary Limited Edition BluRay z Dolby Atmos,DTS-HD MA5.1 in Stereo Kot narejen za Atmos😍      
    • Sem mislil...tebe,kot moralna integriteta foruma,da te motijo stvari,ki "se ne delajo"...pa se nisi oglasil ko ga je bivša predsednica DZ biksala...enako,ko je telebajsek bil tiho,čeprav zmeraj zatrjuje,da ne bo molčala....itd,itd...   To pa ne gre skupaj...ne bereš levih medijev,pa vseeno si strokovnjak in točno veš,kaj not piše...a da nagovarjajo,koga naj sovražiš....bejž no...dobro so te "tvoji" zdresirali😂   ...saj še sam sebi ne verjameš😄...daj malo preberi kaj vse tukaj pšeš...čisto ob vsako stvar se obregneš...
    • Kako lepo je imeti Forda, ker so sosedje čisto zmedeni kdaj smo doma in kdaj ne. Danes, na primer, so videli ženo, ki se je odpeljala z modrim Fordom Tourneo Connect, domov pa prišla s črnim Fordom Kugo.     Sva ravno s sosedom klepetala ob ograji našega pašnika, ko se je žena peljala mimo. Pa me sosed vpraša, če sem avto zamenjal. Meni pa butne ena zlobna pa čisto resno gledam za ženo in mu odgovorim, da ne in da je to avto od ženinega jebača in da je očitno babnica spet narobe parkirala in so ji na avto nataknili lisice in bo jutri od ženinega jebača žena spet ponucala veze, da redar pozabi na kazen. Potem se obrnem k njemu in ga vprašam, kje je pa njegova žena. Možakar je nekaj časa čisto nepremočno stal in me gledal, potem pa samo rekel "moram it" in odšel domov s hitrim tempom...   Slučajno vem, da je njegova žena ravno v ponedeljek dobila parkirno kazen, ko je šla na obisk k bolani sodelavki...
    • Ta je pa Moravčan. To ni glih neki plus.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.