Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

imel sem podobne razpoke na zaslonu kot na sliki spodaj

3MTUoQ0.jpg

gre za razlitje touchscreen kristalov, zaslon sem odmontiral in fizicno odstranil touchscreen layer tik pod zaslonom ( izvijac, olfa), nato sem se namucil s ciscenjem razlitih kristalov po celotnem zaslonu. Sedaj je vse ok, razpok ni vec, ni pa tudi vec touchscreena, ki ga tako ne potrebujem. lp david

• Všeč 1
  • Žalosten 2
  • 3 tedne kasneje...
Napisano

Izgleda kot razslojevanje (delaminacija), ponavadi posledica vlage in temperaturnih nihanj. Tekoči kristali kljub imenu niso tekoči in se ne morejo razliti.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Meni osebno je zunaj in notri top z izjemo zaslona, ki je prevelik in da ni fizičnih gumbov za klimatizacijo..... 🥴Cena je tudi top za to kar dobiš!  Aja, pa prevelika je pol metra za moje potrebe... 
    • To ti bojo zrihtal kot za hec, boš videl, da nebo problema.... 👍😉
    • Ampak sedaj je vsaj aku obarvan modro, ko se bo motor ogrel se bo še motor pa bo mogoče potem ready . Zgleda je res fora v haubi
    • Aha🧐...brihten dečko😃👍...tako najceneje pride😄...nucaš,in božičku naročiš...pol pa naj on plača😁 Sam čudno,k pol je denarnica vseeno nekam prazna🤨...ziher so to "babe" krive🧐   Pohvala-to so lepi prispevki😃👍   Pa bom še jaz pristavil lonček... Tudi zame se v Lidl-u kdaj kaj zanimivega najde... Lih tako v trenutni Parkside akciji-vzmetne spone.   Komplet vpenjalnih primežev | LIDL WWW.LIDL.SI Parkside Komplet vpenjalnih primežev - za vpenjanje in pritrjevanje obdelovancev fleksibilna čeljust iz...   Vzel dva 12-delna seta, k tiste druge so že zelo velike za moje potrebe...in ker itak imam mizarskih itd.spon že veliko,pa ne rabim tako ogromne. Za 4,99€ res bomba. Preseneča me pa res lepa izdelava,ker taki plastični odlitki za mali cvenk imajo pogosto ostre robove,ki se jih le težko rešiš...tukaj pa vse prijetno na otip👍...ni dvokomponentna varianta kot pri npr. Wolfcraft-ovih...a imajo slednje tudi "drugačno ceno" (glej sliko zajeto letos Julija v Bauhausu. 40 in 60mm ravne in 40mm kotne)...nič čez Wolfcraft...bom sigurno kdaj kakšne se kupil,a za kaka "umazana lepljenja ipd,da ti spon ni škoda,bodo Lidlove lih taprave... In še nekaj zanimivega!!!-ne smrdijo po "china plastiki"...res presenetljivo...res nimajo nikaakršnega vonja!!!!😲 Imam že dooooolga leta tudi podobne od Lux-a (Obi).. so tudi ok.....in seveda tudi veliko klasicnih,enoročnih,za šine itd. od Bassey-a (top shit roba) in Wolfcrafta....moram pohvaliti tudi t.i.Kliclamp iz magnezija🧐 od Bassey-a...res presenetljive spone. Tudi iz Lidl-a sem nekdaj kupil cevne litoželezne spone za 3/4" cevi..za cvenk bomba...ko jih lidl ponudi,jih hitro zmanjka...folk že ve,kaj kupuje...jih imam že kakih 20kom.🤔....več kot vredne cvenka👍   Drži pregovor..."spon ni nikoli preveč"!!!   Sedaj pa slike-prijeten ogled želim😉
    • Odklopi pole in zmeri z multimetrom.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.