Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ja pardon, seveda, verjetno je res najboljša Mazda MX-5, sem spregledal, zgleda res dober avto in tudi po testih kolikor sem sledil, nisem ga pa še žal vozil, pa če bi imel v garaži še kaj prostora bi ga mogoče celo kupil za nedeljske vožnje 😁. Mogoče sem se prej malo narobe izrazil, mislil sem "najboljša Mazda" za moje potrebe, to pa je malo višji avto, da lažje vstopam in imam boljši pregled.
    • Vem, tudi sam sem se 13 let mučil......skrit nasmešek z obraza 😜😂
    • To ni rešitev…  To je zame mučenje  … Sem “prevelik” (v vse smeri ) … pa še problem bi imel pri izstopanju iz tal   …  Nisem nasprotnik zaslonov  … Moram pa se res enkrat it peljat s kakšno Teslo…  Tesla mi je všeč ravno zato, ker tudi, ko je model na trgu, še vedno razvijajo dalje in avto pridobiva funkcionalnosti preko nadgradenj softvera… Pri večini ostalih avtih je tako, da je softver takšen, kot je ob nakupu… Mogoče s kakšnim popravkom poflikajo kakšne napake… novih funkcionalnosti pa večinoma ni…
    • Pa si siguren, da boš lahko sedel v tisti generični notranjosti.
    • no no       no no, imam rešitev.      
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.