Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
1. Kar všečna zunanjost in notranjost (razen prevelikega ekrana). 2. Prtljažnik+. 3. Veliko lepša kot obstoječa. Zadnji del zelo posrečen, napis mazda mi ni všeč, Sedaj pa motor... Tukaj zopet problem, se vse lepo konča. 😕 Ni več fizičnih gumbov-zelo velik minus. Že zaradi tega no-go. Druge firme se ponovno vračajo k fizičnim gumbom, mazda jih ukinja. Vedno je dva koraka zadaj. Tole je pa kar malo razočaranje. Ni mi jasno, zakaj niso uporabili 6 cilindrašev, obeh, ker sta oba vrhunska motorja. Ne, oni otroško noter mini dinota. Taka mrcina od avta, pa noter 140 konjev, kot pred dvajsetimi leti.
-
Sedaj so tudi osvežili informacije na spletni strani >> https://www.mazda.si/vozila/mazda-cx-5/
-
Hmm, moji prvi vtisi: Všeč: - zunanjost - večji prtljažnik - boljši info sistem - cena, če bo res takšna kot je povedal Ni mi všeč: - TV ekran na sredini armaturke - pomanjkanje fizičnih gumbov in vrtljivega gumba - volan deluje nekoliko cenen - motor, sicer mi je dino zelo všeč, sploh G140, vendar je tole prešvoh za to maso
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)