Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Nima Alfa Mazdinih dizlov 🤣 Stroški izrednih popravil, so bili manjši kot na naši Mazdi.
-
Izgleda je tako. Cikli ekonomije se dogajajo. Zdaj enega gledate v živo. Pa srečno...
-
A sem jaz to prav prebral, leta 2031, wtf pa kaj počnejo, vse kar so zmogli v zadnjih 4 letih je skropucalo od CX5 in polkitajc 6e. Da o kvaliteti ne govorim. Poglejmo sedanjost, kolikor jaz vem na forumu še nihče ni kupil novo CX-5, novo 6e pa mislim, da samo eden. Torej največji mazda freaki ne kupujemo več mazd, pa sem prepričan, da bi bi marsikdo od nas z veseljem menjal za nov model. Lepo smo se imeli, očitno se kmalu sploh več ne bomo pogovarjali o mazdinih avtih, ker jih ne bo noben na forumu kupil oz. ne bo kaj za kupiti.
-
Tam je pa bilo verjetno kar precej debat. Pa najbrž ne o vremenu in vrtičkih.🤗
-
Ne, če bi bil avto brez dpf filtra bi šlo. Problem v mazdinih dizlih je dpf filter. Brez filtra ga lahko natuna nekje do 240 KM in 480 Nm navora. Problem pri naših avtomobilih je bil ta, da ko ga je držal na obratih je kmalu napolnilo dpf filter in ko je šel na regeneracijo je šlo over obrate. Dokler ga je vozil počasi je šlo, ko ga je pa držal na obratih na avtocesti se mu je sfuzlalo.😄
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)